Zondag 11 mei 2014 Gulpen

Zondag 11 mei 2014
Heuvellandtocht
Veldlopers Gulpen

Afstanden:
7 – 12 – 18 – 24 km
Start van 8u tot 11u (24 km), 8u tot 13u (18 km), 8u tot 14u (7 en 12 km)

Startplaats:
Gulpener Bierbrouwerij
Rijksweg 16
6271 AE Gulpen
NL Limburg

Meer informatie over deze wandeltocht:

Het ideale dagje uit voor het hele gezin!

Tijdens de Heuvellandtocht halen de natuurliefhebbers hun hart op door de grote verscheidenheid aan landschappen en vergezichten. Op het terrein van de Gulpener Bierbrouwerij – de start- en finishplaats – kunt u genieten van een hapje, een drankje, of van een lekker glas speciaal bier. De rustplaats is ingericht op de monumentale kasteelhoeve van Kasteel Wittem. Ook hier kunt u de inwendige mens versterken tegen wandelvriendelijke prijzen. Een ontspannen dagje uit voor ervaren wandelaars en gezinnen met kinderen! Op de rustplaatsen is een speurtocht met speeltjes, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Naast een onderhoudend muziekprogramma verzorgd door Marlenticka en een diskjockey is er op het eindpunt ook volop vermaak voor de jongste deelnemers.

Wandelt u mee?

Startplaats: Gulpener Bierbrouwerij, Rijksweg 16 te Gulpen

Starttijd: 7 km en 12 Km vanaf 8.00 tot 14.00 uur, 18 km vanaf 8.00 tot 13.00 uur 24 km vanaf 08.00 tot 12.00 uur.

Sluitingstijd om 17.00 uur

Inschrijfgeld: Conform de richtlijnen van de Limburgse Wandelsport Bond IVV-stempel is aanwe­zig

Informatie: www.veldlopersgulpen.nl info@veldlopersgulpen.nl of bel met Marc Slenter +31 (0)6 50208546

 

2e culinaire Heuvellandtocht op 11 mei 2014 – Gulpen

PREUF ’T HEUVEL-GEVEUL

Ontdek met al je zintuigen wat Gulpen-Wittem en omgeving tot dé parel van Zuid-Limburg maken. Breng je benen in beweging, proef het buitenlandgevoel, geniet van schitterende vergezichten en laat je culinair verrassen door tongstrelende streekgerechtjes.

7 of 12 KM?

Kies zelf de wandelafstand (7 of 12 km) en volg samen met kinderen, familie, vrienden of kennissen de uitstekend aangegeven en gemakkelijke begaanbare route. Ontdek het verborgen moois van dit gebied en sta midden in het decor van lieflijk landschap en puur natuur.

PREUVE…

De rustplaatsen laten je even op adem komen en waarderen je wandelinspanningen met een kleine culinaire beleving. Terug op de startlocatie onderstrepen de bierspecialiteiten van Gulpener Bierbrouwerij het pure karakter van deze culinaire wandeling.

JONG & OUD

Op de rustplaatsen is een speurtocht met speeltjes, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Naast een onderhoudend muziekprogramma verzorgd door Marlenticka en een diskjockey is er op het eindpunt ook volop vermaak voor de jongste deelnemers.

Laat je verleiden door al het moois wat deze culinaire wandeling van de eerste tot en met de laatste stap in petto heeft.

MOEDERDAG-TIP

Op zoek naar een origineel cadeau voor MOEDERDAG? Verras moeder dan met ons aantrekkelijke MOEDERDAG-ARRANGEMENT! Voor twee volwassenen en twee kinderen (t/m 12 jaar) betaal je bij voorinschrijving € 28,50, inclusief attentie voor alle moeders.

Voorinschrijfadressen: Gulpen; Café ’t Tepke, Taverne Aod Gullepe, Grand Café Neubourg, Mechelen; Café ’t Pintje, Reijmerstok; A Gen Ing, Noorbeek; Café Tinus, Eys; Herberg Bie de Tantes, VVV-kantoren Gulpen, Epen, Vaals en Valkenburg of bij De Veldlopers. (Ook voor de losse kaarten voor volwassenen en kinderen).

Wandelt u mee?

  • Startplaats: Gulpener Bierbrouwerij, Rijksweg 16 te Gulpen

  • Starttijd: 7 km en 12 Km vanaf 10.00 tot 14.00 uur. Sluitingstijd om 17.00 uur

  • Inschrijven: Volwassenen € 14,00 per persoon

Kinderen € 7,00 per persoon

Om de kwaliteit van deze culinaire wandeling te waarborgen is deelname beperkt. Dus voor deelnamekaarten geldt: op=op!

De laatste amuse wordt om 17.00 uur uitgeserveerd op de eindplaats.

of bel met Marc Slenter +31 (0)6 50208546