Winterwandelingen Kempens Karakter

Nieuwe reeks Winterwandelingen start op 11 november

Kempens Karakter is een intergemeentelijk samenwerkingsverband van de gemeenten Berlaar, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Lier, Lille, Nijlen, Olen, Putte en Vorselaar. De projectvereniging telt 3 deelwerkingen: cultureel erfgoed, toerisme en bibliotheken.

Zoals vorig jaar, lanceert de deelwerking toerisme voor de winter een unieke reeks winterwandelingen. In de maanden november, december, januari en februari is er bijna elke week in één van de gemeenten van Kempens Karakter een wandeling mee te pikken. De reeks start op 11 november 2015 in Heist-op-den-Berg met een Proevertjestocht. De reeks wordt afgesloten met een Netewandeling op 28 februari 2016.

Deelnemen kost telkens 2 euro. In ruil hiervoor worden de deelnemers tijdens elke wandeling verrast met een proevertje. Aan de wandelreeks is bovendien een leuke wedstrijd verbonden. Deelnemers die aan vijf wandelingen deelnemen, maken kans op één van de twaalf manden met streekproducten zoals Berlaarse chocolaatjes, diamantkoekjes uit Grobbendonk, Heistse wijn, Belgische saffraan (met receptjes) uit Morkhoven, Herentalse Boompkes, Herenthoutse Peerkes, Den Hopperd uit Hulshout, Lierse Vlaaikens, Tripel Dynter uit Lille, Nijlense Schijfkes, Olense Boerkes, Putse Ridder en Florrekes uit Vorselaar.

Ter promotie van deze winterwandelingen is er een handige en aantrekkelijke brochure. De brochure bundelt het volledige wandelaanbod van de 12 gemeenten van Kempens Karakter voor de komende winter. Voor actuele informatie kunnen geïnteresseerden altijd terecht bij de toeristische diensten van de betreffende gemeenten.

Info:

Brochure gratis af te halen bij toeristische diensten van de gemeenten

Jeroen Janssens (Kempens Karakter)
0474 65 42 87 of jeroen@kempenskarakter.be