Winnaars Herfst editie Wandelkrant

De winnaars van het wandelarrangement met verfijnde keuken, geschonken door het Orshof, zijn bekend. Het zijn de familie T’Siobel – Desmaele uit Oudenaarde en familie Van Gompel-Simolin uit Mol. Ze mogen 3 dagen / 2 nachten verblijven in het Orshof. Proficiat!!!

Ook met de gloednieuwe wintereditie hebben we een mooi prijs. Het 4**** Sporthotel Zátoň, gelegen aan de mooie zuivere blauwe Moldau in Zuid-Bohemen, biedt de lezers van de Wandelkrant een arrangement aan voor 2 personen in een 2 persoonskamer gedurende 7 nachten in halfpension met vrije toegang tot de fitness en het Wellnessbereik. Dit op basis van eigen vervoer (niet inbegrepen in deze prijs!).

 

De Wandelkrant was al meerdere malen te gast in deze regio en het hotel . Je kan er ook met de Wandelkrant naar toe in juni 2015 (nog een beperkt aantal plaatsen vrij).

Neem gratis deel aan deze wedstrijd via het lees-en-win formulier op onze website of vul het formulier in van onze Winter editie. Opgelet: er is slechts één deelname per adres toegestaan. Inzendingen met een fake email adres worden automatisch verwijdert!

Als troostprijs zijn er 20 reisgidsen Sprookjesachtig Hessen – Op het spoor van de gebroeders Grimm te winnen van uitgeverij Merian.