Weekendje Odenwald 15-05-2010

Weekendje Odenwald

Zaterdag 15 mei 2010

Wandeling Lindenfels, Limburg a.d. Lahn

Zaterdag, de derde en laatste dag van onze reis, is er naar gewoonte eerst het ochtend zwemmen en daarna opnieuw het rijkelijk ontbijt. Nadat de koffers gepakt en ingeladen zijn in de bus nemen we afscheid van Lut en Filip en rijden we verder langs pittoreske wegen naar de Parel van het Odenwald: Lindenfels.

Hier volgen we een mooie wandeling van 8km met halverwege een rustpauze aan een gezellige stube. Tijdens de wandeling zien we meerdere malen de hooggelegen burchtruïne met zijn uitkijktorens vanuit verschillende hoeken, welke we op het einde van de wandeling ook gaan bezoeken.

Van al dat wandelen krijg je honger, aldus stappen we een plaatselijke pizzeriatent binnen in Lindenfels.

We verlaten het Odenwald en rijden terug naar huis, maar niet vooraleer we halverwege in Limburg a.d. Lahn voor de laatste keer stoppen. We slenteren door de Altstad en bezoeken de Limburger dom met zijn zeven torens.

Nadien volgen de laatste 200km autobahn en komen we met zijn allen tevreden en voldaan terug aan in ons eigen Belgen landje.

{gallery id=100515 rows=1 cols=10 width=100 height=100 crop=1 labels=captions alignment=center orientation=horizontal buttons=0 links=0 counter=0 overlay=1 slideshow=4000}100515{/gallery}