Frenskes Wandeltochten Promotie Pagina

Wanjele mit Frenske

Frans Willems is met zijn 72 jaar sinds jaar en dag wandelaar in hart en nieren. Vroeger actief in de besturen van enkele Nederlands Limburgse wandelverenigingen, nu sinds januari 2018 beheerder van een wandeltochten promotie pagina op Facebook.

Frans vertelt ons dat ‘’Frenskes Wandeltochten Promotie Pagina’’ puur voor de hobby is ontstaan omdat hij het leuk vindt zo nog iets te kunnen betekenen voor wandelverenigingen,  wandelcomités en eventueel commerciële wandelevenementen aanbieders.

In een paar maanden tijd is deze Facebook pagina uitgegroeid tot een actieve groep van ±570 leden, die deze weg hebben gevonden om hun wandelevenementen te promoten. Ook een schare minder actieve leden (alleen lezen) bezoekt Frenskes pagina regelmatig.

Onder het motto “Samen staan we Sterk’’ vraagt Frenske je nu om een gunst:  wordt ook lid en probeer zoveel mogelijk vrienden wandelverenigingen aan te spreken om deze pagina meer bekendheid te geven. Zodat ‘’ Frenskes Wandeltochten Promotie Pagina’’ een begrip kan worden in Wandelend Nederland en Vlaanderen.

Door van deze pagina een succes te maken dragen we met z’n allen bij om de Wandelsport te promoten.

Meld je nu aan op Frenskes Wandeltochten Promotie Pagina via onderstaande weblink:

https://www.facebook.com/groups/278796239313294/