Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Omgeving Opoeteren

17 maart @ 10:30

De tweede wandeltocht voor 2019 van wandelclub ‘De Wandelaar’ nadert met rasse schreden.
Die tocht zal plaatsvinden op zondag 17 maart en de totale afstand bedraagt 14,5 kilometer.
We zullen voor deze tocht de omgeving van Opoeteren (Maaseik) bezoeken met de gebieden Oudsberg, Duinengordel en Bergerven. Bossen, beken, dorpskern, vijvers en watermolens zullen we onderweg zien.
Bekijk de tocht alvast via : http://www.gmap-pedometer.com?r=7312761

Onderweg voorzien we twee horeca-pauzeplaatsen. De eerste na bijna 5 kilometer en de tweede na bijna 10 kilometer. Ook zullen we op onze route de nodige rustbanken tegenkomen. Onze tocht bestaat uit twee lussen die elkaar kruisen ter hoogte van onze eerste pauzeplaats. Beide lussen hebben ongeveer een afstand van 7 kilometer. Hier en daar moet er geklommen worden, maar dat valt allemaal best mee. Voorzie eventueel een eigen picknick en een paraplu in geval van regen.

Deze wandeling starten we aan de parking van Camping Zavelbos, Kattebeekstraat 1 te 3680 Opoeteren (Maaseik). We vertrekken daar op de parking om 10u30 stipt.

Deelname aan de wandeling is gratis voor leden van De Wandelaar en Gezinssport Vlaanderen. Anderen betalen de democratische prijs van 1€. Consumpties voor, tijdens en na de wandeling en picknick zijn natuurlijk voor eigen rekening!! Ook kan je ter plekke je lidmaatschap van onze wandelclub vernieuwen, of lid worden. 

 

Gegevens

Datum:
17 maart
Tijd:
10:30

Organisator

De Wandelaar
Website:
http://de-wandelaar.be/

Locatie

Camping Zavelbos
Kattebeekstraat 1
Maaseik, 3680 België
+ Google Maps