Laden Evenementen

« Alle Evenementen

La primavera 2020

24 oktober - 27 oktober

De vijfde editie van het Mallorca Walking Event vindt plaats op 2020 in Capdepera – Mallorca.

We verhuizen voor onze 5e editie van het Mallorca Walking Event naar een ander gebied in het oostelijke deel van het eiland!

We zijn verheugd dat de organisatie erin is geslaagd om in de omgeving van Capdepera te wandelen, waar u de mooiste routes met een prachtig uitzicht zult ontdekken. Geniet van onze mooie routes en prachtige uitzichten in deze prachtige omgeving van Capdepera voor een volledig nieuwe editie van het Mallorca Walking Event!

Mallorca Walking Event La Primavera is een sportevenement dat elk jaar op Mallorca plaatsvindt. Gedurende vier dagen wandelen honderden wandelaars langs paden die dagelijks met pijlen worden aangegeven om te genieten van het prachtige landschap, de omgeving en het weer van het Mallorcaanse eiland. Een evenement voor het beoefenen van sport, interactie met de natuur en genieten van goed gezelschap.

De routes nemen deelnemers mee langs paden die alle natuurliefhebbers zullen betoveren en waarmee ze een andere kant van Mallorca kunnen ontdekken: charmante dorpjes en prachtige stranden van de Mallorcaanse kust. Een wandeling door het nationale park LEVANT zal niet ontbreken op de routes van deze Vierdaagse. Vier dagen genieten van een actieve vakantie in goed gezelschap. Zonder twijfel is plezier gegarandeerd.

Elke deelnemer kan kiezen tussen 30, 20 of 12,5 kilometer per dag, want de routes zijn zo ontworpen dat elke persoon die zich aanmeldt de route kan kiezen die het beste past bij zijn of haar voorkeuren.

De start voor alle deelnemers vindt elke dag om 09.00 uur plaats. Er zal onderweg medische hulp zijn en bevoorrading. Op het einde van elke wandeldag wordt muziek voorzien. Dit jaar hebben we volledig nieuwe routes gemaakt en zijn de kaarten van de routes binnenkort beschikbaar.

Verblijf en deelname aan de Vierdaagse van Mallorca – Capdepera – Oost-Mallorca.

Om het voortbestaan ​​van het wandelevent voor de komende jaren te garanderen vragen de lokale organisatoren om de zeer voordelige verblijfspakketten inclusief inschrijving voor de Vierdaagse van Mallorca exclusief te boeken via www.mallorcawalkingevent.com

De accommodaties die wij u aanbieden in de regio Capdepera – Cala Ratjada, zijn allen op ca. 5 minuten loopafstand van The Walking Village (Cultureel Centrum Cap Vermell, Carrer de l’Agulla, 50. 07590 Cala Ratjada)

De samenwerkende hotels van Capdepera- Cala Ratjada zullen speciaal voor dit wandelevenement eerder in het seizoen open gaan.

HOE TE BOEKEN OP DE WEBSITE:

Inschrijving voor 4 dagen en hotelreservering :
 https://www.loom.com/share/df89c4b244e6474c9c514bda60e2ebae

Inschrijving voor 4 dagen zonder hotelboeking
https://www.loom.com/share/c9ab69295dec4fb3bb3d6b906731d582

Inschrijving voor 1,2 of 3 dag route met hotelreservering   
https://www.loom.com/share/dde69768b75c4602ab523303e9ec3b98

Inschrijving voor 1, 2 of 3 dagen zonder hotelboeking  
 https://www.loom.com/share/e37ca392b37347829c898a89e2fb5346

Het weer in Mallorca is mild en aangenaam: het is niet koud maar ook niet te warm, waardoor het de ideale plek is om buitensporten te beoefenen.

Sport, natuur, plezier en charme staat jullie te wachten op het Mallorca Walking Event.
We hopen je daar te zien!

Gegevens

Begin:
24 oktober
Einde:
27 oktober

Locatie

The Walking Village Mallorca
Carrer de l'Agulla 50
Cala Ratjada, 07590 België