Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jubileumwandeling – 40 jaar Milieu 2000

24 mei @ 07:00 - 15:00

Wandelclub Milieu 2000 organiseert op zondag 24 mei 2020 zijn jubileumtocht naar aanleiding van het 40-jarig bestaan van de wandelclub en dit vanaf buurthuis Het Zand, F. Van Eedenstraat 9, Lommel-Heeserbergen. Afstanden: 4 – 5 – 8 – 10 – 12 – 16 – 18 en 20 km.

Er is voor elke deelnemer een kleine attentie voorzien!

Nergens beter dan in het schitterende wandelgebied van de Lommelse Sahara, onlangs uitgeroepen tot mooiste wandelgebied van Vlaanderen, kunnen we dit vieren met een

extra wandelevenement.

Talloze naaldbossen afgewisseld met sprookjesachtige waterplassen en zanderige duinen en vlaktes, met als blikvangers de 30 meter hoge uitkijktoren, de vlechtwerken van natuurkunstenaar Will Beckers, het

speelbos voor de jeugd en de S-vormige wandelbrug over het Kempisch kanaal zijn de mooiste troeven van dit wandelfestijn voor een onvergetelijke tocht door de natuurstad Lommel en de kroon van Bosland.

Voor alle afstanden vanaf 8 km zijn er één of twee rustposten voorzien in het gezellige scoutsheem met versnaperingen aan democratische wandelaarsprijzen en het bruisende plaatselijk bier “De Loemelaer” zal hier zeker niet ontbreken.

Bewegwijzering

Naar de startplaats toe, op de invalswegen naar Lommel en vanaf de N71 (ring rond Lommel-Centrum), is er bewegwijzering voorzien door middel van borden met als opschrift “WANDELTOCHT”.

Startplaats Het Zand ligt op ongeveer 300 meter van bushalte “Stijn Streuvelsstraat (Heeserbergen)” van buslijn 84 Hamont-Neerpelt-Lommel-Mol-Geel.

Vanaf station Lommel is de locatie gemakkelijk met de belbus te bereiken. Informeer op het telefoonnummer 011-850300 naar belbus Lommel West, zone 57, halte 32 Rusthuis Hoevezavel (gelegen op 200 meter van startlocatie buurthuis Het Zand).
Op de belbus gelden de gewone vervoerbewijzen van De Lijn.

Gegevens

Datum:
24 mei
Tijd:
07:00 - 15:00

Locatie

buurthuis ’t Zand
Frederik van Eedenstraat 9
Lommel, 3920
+ Google Maps

Overige informatie

Vermeld hier uw e-mail adres
piet.geboers@emails.be
Naam wandelclub
www.wsv-milieu-2000.be