Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De Molse 60

21 april 2018 @ 05:00 - 23:00

Een wandeltocht langs de Molse Meren en door de bossen van Mol -Postel.
Deze tocht brengt je langs de mooiste wandelwegen van onze gemeente. Met natuurreservaat De Maat als centraal punt zetten we het groene karakter van de wandeling nog meer in de verf. Door het vroege vertrekuur is de kans ook groot dat er enkele reeën, hazen of everzwijnen onze wegen kruisen,…
Dit alles kadert in de viering van 60 jaar scouts Mol – Ginderbuiten. De keuze voor een wandeltocht van 60km is dus een logisch gevolg.
Aangezien wij een jeugdvereniging zijn willen wij ook de jongeren onder ons de kans geven om deel te nemen aan dit event. Daarom voorzien we tochten van verschillende afstanden van 60 tot 10km. Op de lange afstanden voorzien wij de nodige bevoorrading en sanitaire voorzieningen op verschillende punten langs het parcours, al onze wandelingen zullen ook bewegwijzerd zijn en men kan altijd beroep doen op het Rode Kruis die aanwezig zullen zijn op De Maat.
Als men kiest voor de wandeling van de 60km wandel je 4 verschillende lussen met start en aankomst op de Maat. Dit bied de mogelijkheid om een deel van de wandeling mee te doen met iemand als de 60km voor jou te hoog gegrepen is.
Dit maakt van de Maat ook het supporterspunt bij uitstek. Door de volkse inkleding van het domein met vlaggen, hangmatten, springkastelen, een death-ride , een reuzen zandbak en de nodige muziek is dit een unieke kans voor de kinderen om zich nog eens volledig uit te leven in de natuur.
Op de Maat kan je ook genieten van onze heerlijke BBQ of van een varken aan ’t spit.
Met dit evenement denken we een goede mix aan mogelijkheden te hebben gevonden zodat iedereen het naar zijn zin kan hebben op zijn manier!
Inschrijven voor de 60km is verplicht als ook voor de BBQ en het varken aan ’t spit, dit kan via onze website: www.demolse60.be.
Inschrijvingsgeld 60 of 40km: €10 (inclusief bevoorrading met middageten, verzekering, overwinningsbadge)
Inschrijvingsgeld <40km en 40km zonder bevoorrading: €2 (verzekering)

Gegevens

Datum:
21 april 2018
Tijd:
05:00 - 23:00

Locatie

Jeugdkamp De Maat Mol
De Maat 4
Mol, 2400 België
+ Google Maps

Overige informatie

Vermeld hier uw e-mail adres
jaspercaers@gmail.com
Naam wandelclub
Scouts Mol-Ginderbuiten