Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

67e Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn

14 juli - 17 juli

Wandelen door pure natuur rond Apeldoorn
Een kabbelend beekje, licht glooiende heidevelden, een zandverstuiving, uitgestrekte bossen. Wandelen rond Apeldoorn is wandelen door pure natuur, met als extraatje de kans om edelhert, ree of wild zwijn te spotten. Vanaf de tweede dinsdag in juli is de Veluwe weer het gebied waar vier dagen achtereen wandeltochten worden uitgezet van, naar vrije keuze, gemiddeld twaalf, twintig, dertig, veertig of vijftig kilometer lengte.
Het is de week van de 67e Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn (14 t/m 17 juli 2020), maar gelijktijdig en over dezelfde parkoersen, zijn er de vier Apeldoornse wandeldagen: ‘losse’ wandeldagen voor wie kiest voor één, twee of drie sportieve dagen. Dagen waarop volop kan worden genoten van de Veluwse natuur, de gezellige sfeer, de rustplaatsen en de finishlocatie, waar de wandelaars elke dag met muziek worden onthaald.
Het start- en finishterreinis gelegen aan de bosrand, zodat de wandelaars direct na de start de natuur in gaan. Behalve bos en heide bieden de routes, afhankelijk van de gekozen afstand, ook passages door Natuurpark Berg en Bos, het paleispark van Kroondomein Het Loo en gezellige Veluwse dorpjes.
Inschrijven kan via https://www.4daagseapeldoorn.nl/deelnemen/inschrijven/
Zie ook: www.4daagseapeldoorn.nl of www.facebook.com/vierdaagseapeldoorn/

Gegevens

Begin:
14 juli
Einde:
17 juli

Locatie

Sportpark vv Victoria Boys, Berghuizerweg 153, 7312 SN Apeldoorn (NL)
Berghuizerweg 1253
Apeldoorn, 7312 SN Nederland
+ Google Maps

Overige informatie

Vermeld hier uw e-mail adres
pr@4daagseapeldoorn.nl
Naam wandelclub
Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn