Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

3° Voorjaarswandelingen Moorsel-Tervuren

18 maart 2018

De Vreugdestappers Huldenberg (WSVL 4386) nodigen voor de derde maal uit in Moorsel, een gehucht van Tervuren om te genieten van een nog overgebleven stukje mooie natuur tussen Brussel en Leuven.

De startplaats (Parochiezaal Sint-Jozef, Moorselstraat 201, 3080 Tervuren) is gemakkelijk te bereiken via de E40, afrit Sterrebeek (21). Na nog geen 3 km bevindt U zich in Moorsel, waar onze parkeerwachters U begeleiden naar Parking De Steenberg of andere gelegenheidsparkeerplaatsen in de omgeving.

Openbaar vervoer: Halte Moorsel Kerk van bussen De Lijn 316, 318 en 616 op 50 meter van de startzaal.

Inschrijven gebeurt elektronisch en dan kan U kiezen uit een tiental afstanden variërend van 5 tot 30 km. Elk jaar kiezen we voor nieuwe of op zijn minst sterk gewijzigde omlopen. Alleszins één kortere afstand loopt over verharde wegen en is geschikt voor rolstoelen en buggy’s. Voor de andere afstanden verkiezen we paden, boswegels, of verkeersvrije betonwegjes. Soms gaat het berg op, soms berg af, maar niets wat niet te overkomen is. Bovendien hebben we op alle afstanden (behalve de kortste), rustplaatsen voorzien : het Pallekenshof in Leefdaal en de Parochiezaal in Everberg.

Een lokaal of speciaal bier, een lokale specialiteit mag en zal natuurlijk niet ontbreken. Bovendien is dit de eerste van de 3 wandelingen die de Vreugdestappers in 2018 organiseren, en om onze trouwe wandelaars te belonen schenken we een fles cava aan wie “3 op 3” haalt (af te halen in Bertem op 21/10/2018).

We zijn een kleine club die het de wandelaars naar hun zin proberen te maken ! Al naargelang het evenement nadert vindt U op onze website www.vreugdestappers.be meer gedetailleerde informatie. Tot dan ?!

0 Shares

Gegevens

Datum:
18 maart 2018

Locatie

Parochiezaal Sint Jozef Moorsel
Moorselstraat 201
Tervuren, 3080 België
+ Google Maps

Overige informatie

Vermeld hier uw e-mail adres
jp.verdeyen@proximus.be
Naam wandelclub
Vreugdestappers Huldenberg