Wandelreportages

Ken je al onze fotowebsite?

Je kent zeker al onze blog (wat je hier en nu leest) en onze sociale media kanalen (Facebook.com/Wandelkrant en Twitter.com/DeWandelkrant). Maar wist je dat we ook een heuse fotowebsite hebben met op dit eigenste moment 18.149 foto’s in hoge kwaliteit? Deze nemen zomaar eventjes 150,89 Gigabyte in beslag. Afgelopen jaar werden er maar liefst 548.026 foto’s bekeken. Op piekmomenten, zoals het verslag van de wandel4daagse La Primavera te Mallorca, werden er tot 20.711 foto’s bekeken per dag.

Vandaag hebben we net de reportage van de Herfstwandeling te Schimmert van Wandelclub Trampelkeu (NL Limburg) erbij geplaatst. Begin deze maand plaatsten we de Krabbentocht van Wandelclub De Wandelende Krabben uit Bergen op Zoom (NL, Noord-Brabant) erop. Eind september waren we te Mechelen (NL Limburg) voor hun Herfstwandeling van het Wandelcomité van Vocalgroep Magan.

Buiten wandeltochten in binnen en buitenland, kan je er ook onze persreizen terugvinden, naar onder andere Frankrijk, Nederland (Flevoland en Zuid-Holland), Duitsland (Kaiserstuhl, Rheingau, …), Italië en Catalonia. Ook deden we enkele wandel4daagsen, zoals die van Mallorca (La Primavera).

Ook reportages van onze voorbije lezersaanbiedingen kan je er bekijken. Voor volgende zomer kan je met ons mee naar Oostenrijk. Ook hiervan kan je al foto’s van onze verkenning inzien.

Veel kijkplezier!