Wandelkrant gaat GROEN

De Wandelkrant gaat GROEN!

Inderdaad, onze website wordt vanaf heden (20 november 2011) gehost op een nieuw klasse A datacentrum welk tot 45% energiezuiniger is dan een standaard datacentrum. Het is het modernste datacenter van België met de beste connectiviteit. Als positief gevolg zal de website van De Wandelkrant in de toekomst meer bezoekers tegelijk aankunnen en u tevens sneller kunnen bedienen.

Bovendien is een upgrade van het onderliggende CMS systeem in de maak welk vanaf eind januari 2012 zal ingezet worden. Goed nieuws aldus voor onze 30.000 bezoekers van het afgelopen half jaar maar we kijken vooral uit naar onze toekomstige nieuwe lezers die we via de eenmalige gedrukte 20 bladzijden tellende volledige kleuren editie in tabloid vorm van De Wandelkrant met talrijke kortingsbonnen en mooie prijzen van onder andere Swarovski Kristallwelten, Bergenmagazine en Fitlineshop mogen verwelkomen op deze website (uitgifte voorzien vanaf december).

Voor de techneuten onder de lezers: het klasse A datacenter welk De Wandelkrant gaat herbergen heeft een connectiviteit met 3 TIER-1 carriers met elk 1000Mbit en één TIER-1 carrier met 2000Mbit. Daarnaast is er ook een koppeling met volgende internationale peering exchanges: 1000Mbit met de Amsterdam Free Internet Exchange en 1000Mbit met de Free Belgian Internet Exchange. Dit alles “Powered by THEMA“.