COVER Walking in Belgium 2022

Walking in Belgium 2022

Win de complete wandelkalender van Wandelsport Vlaanderen!

365 DAGEN WANDELINSPIRATIE

In de wandelkalender Walking in Belgium 2022  vind je alles wat je nodig hebt om in je buurt of verder weg een mooie wandeling te maken! De complete wandelkalender voor iedere wandelaar. 

Om en bij de 1500 wandeltochten in Vlaanderen en Wallonië staan erin verzameld. Daarmee is deze kalender de perfecte informatiebron voor elke actieve wandelaar. Je leest er immers alles over de parcours, wandelafstanden, starturen, info over bereikbaarheid met het openbaar vervoer en nog veel meer.

Wandelen heeft niet alleen een helend effect op je gezondheid. Door te wandelen kom je vaak op plaatsen, waar je het bestaan niet van kent. Zelfs heel dichtbij in je eigen omgeving.

Hou je van een wandeling in het bos, in open veld, in een natuurdomein, in een park of waarom niet langs pittoreske steegjes van onze historische Vlaamse steden dan vind je in de wandelkalender Walking in Belgium 2022 beslist 365 dagen wandelinspiratie.

Verkrijgbaar in de wandelwebshop  van Wandelsport Vlaanderen vzw of bij Standaard Boekhandel. 

Prijs: € 17,00  ISBN: 9789491388095

Lees en Win

De Wandelkrant mag 5 exemplaren verloten aan zijn lezers. Stuur ons een e-mail met de reden dat JIJ deze prijs wil winnen, en wie weet ontvang JIJ kortelings deze praktische wandelgids!

 #IEDEREENWANDELT

REGI, ambassadeur van Wandelsport Vlaanderen vzw, weet als geen ander dat wandelen een positief effect heeft op je lichaam en geest. Hij wandelt iedere dag.

Wandelsport Vlaanderen vzw heeft in samenwerking met de stad Maaseik en Nationaal Park Hoge Kempen zijn eigen permanente wandelroute uitgestippeld: de RegiRoute. Meer info op RouteYou.

Vanaf 24 december 2021 worden op deze route happy stones verstopt. Maak een foto van deze steen en deel hem met #iedereenwandelt. De leukste foto’s worden beloond met een supertoffe CD van REGI.

Neem de steen mee naar je volgende wandeling uit onze Walking in Belgium www.walkinginbelgium.be en leg hem op je wandelroute. Deel deze locatie terug met #iedereenwandelt en nu maar hopen dat de steen dan door heel Vlaanderen zal reizen.

Niet alleen muziek, maar ook wandelen brengt mensen bij elkaar !

Iedereen kent Regi als dj en producer in Vlaanderen. Maar wist je dat de wandelmicrobe Regi reeds een viertal jaren te pakken heeft? Regi wandelt dagelijks, overal ter wereld, zo’n 5 à 6 km in de natuur. Het is een dagelijks ritueel geworden, dat hem ontzettend veel oplevert. Regi ondervond zelf hoe heilzaam wandelen is voor lichaam en geest. Wandelen biedt immers de gelegenheid je eigen ritme terug te vinden en zowel fysiek als emotioneel opnieuw in balans te komen. Als ambassadeur van Wandelsport Vlaanderen vzw wil Regi mee de wandelsport in de kijker zetten.

Wist je dat Regi, als rasechte Limburger, ook een favoriet stukje natuur in het dorp Opoeteren (deelgemeente van stad Maaseik) heeft? Wandelsport Vlaanderen vzw heeft in samenwerking met het Nationaal Park Bureau Hoge Kempen en stad Maaseik een permanente wandelroute van 5 km uitgewerkt, de RegiRoute! Rustig, authentiek, met unieke fauna en flora, kabbelende beekjes, af en toe heuvelachtig en een biotoop voor vele vogels. Na deze wandeling ben je ongetwijfeld helemaal zen, want je wandelt dan ook in het eerste en enige nationaal Park van België. Regi is terecht zeer fier op zijn eigen wandelroute! De route is bewegwijzerd met een blauwe ruit.

Wil je graag deel uitmaken van onze grote wandelfamilie? Geweldig, want Wandelsport Vlaanderen vzw heeft je heel wat te bieden! Lid worden kan bij een wandelclub of rechtstreeks bij de federatie.

Gebruik de actiecode REGI2021, je krijgt er naast je lidmaatschap en tal van voordelen nog een coole REGI drinkfles bovenop!