Walking in Belgium 2018 is er!

De meest complete wandelkalender op de markt

Ben jij ook zo verzot op wandelen?
Walking in Belgium, een uitgave van Wandelsport Vlaanderen vzw, is de meest complete wandelkalender in België. Je ontdekt er meer dan 2.000 wandelactiviteiten in Vlaanderen én Wallonië gebundeld in een unieke wandelkalender. 
Walking in Belgium 2018 bundelt alle informatie (startplaats en -uren, korte parcoursbeschrijving, inschrijfgeld, …) om te kunnen deelnemen aan georganiseerde wandeltochten. Meer en regelmatig bewegen is de boodschap van wandelorganisaties als ‘Vlaanderen wandelt‘, ’10.000 stappen’ en andere. Bij al deze goede voornemens is Walking in Belgium 2018 je absolute bondgenoot bij het opmaken van je wandelprogramma! 
 
Elke wandelliefhebber is welkom op deze tochten! Je kiest steeds zelf je afstand en tijdstip van vertrek. Onderweg zijn er rustposten voorzien. Deelnemen kan tegen een kleine bijdrage. 
 
Walking in Belgium 2018 is te koop in de boekhandel of eenvoudig online te bestellen via www.wandelwebwinkel.be. De wandelkalender kost € 17 (zonder verzendingskosten). Misschien een tip voor een leuk eindejaarsgeschenk?
 
Deze actie is verlopen! Wij van de Wandelkrant mogen vijf exemplaren wegschenken! Vertel ons waarom juist jij deze wandelkalender wil winnen. Vermeld ook je adres erbij (in België of in Nederland). Wie weet tref je dan binnenkort deze wandelkalender aan in je postbus.
 
Ook op onze wandelkrant wandelkalender kan je tal van wandeltochten vinden, zowel in Vlaanderen, alsook in Nederland!
52 Shares