Walk yourself in The Holy Hike

Hitchhiking Everest-auteur Rik Merchie werkt momenteel aan The Holy Hike, een nieuw boek over trektochten bij Uitgeverij Lannoo. Voor dit boek maakt hij onder andere reportages waarbij hij op stap gaat met bekende auteurs, kunstenaars, filosofen, fotografen, explorers,… die iets rond ‘wandelen’ of ‘trektochten’ gepubliceerd hebben. De queeste is om het thema ‘wandelen’ vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Soms rock’n’roll, dan weer spiritueel; maar steeds met open vizier. 

In het weekend van 2-3 juni 2018 organiseert de auteur een tweedaagse trektocht in de Hoge Venen, met een nachtelijk kampvuur waar allerlei storytellers en muzikanten hun opwachting zullen maken. Dit avontuur vormt tevens de basis voor het laatste hoofdstuk van The Holy Hike. 

Je kan hier exclusief bij zijn als je intekent via een crowdfunding op https://www.kisskissbankbank.com/the-challenge. Met deze actie promoot Rik The Holy Trail, zijn eerste boek bij Uitgeverij Lannoo en hoopt hij voldoende productiebudget te verzamelen om de reiskosten en het audiovisuele luik van zijn project te dekken. 

Lees hier alvast een voorpublicatie uit The Holy Trail.

Volg Rik Merchie en zijn project verder via Facebook:

https://www.facebook.com/thechallengelannoo

https://www.facebook.com/rik.merchie

 

4 Shares