Mon Ventoux

Walk To The Top met Nationale Loterij

Wat is dat voor een beest?

Mon Ventoux – gekend van zijn fietsuitdagingen op en rond de Franse berg: de Mont Ventoux – breidt in 2020 uit met een wandeluitdaging. Samen met ervaren gidsen trekken avontuurlijke wandelaars van over heel het land, mee die kolos van een berg op. Niet via de weg die de fietsers en auto’s afleggen, maar kriskras door de prachtige natuur die de flanken van de berg bedekt. Ook jij kan daar aan meedoen door je in te schrijven via:
Walk To The Top


5x (gratis) voorbereidende wandelingen

Ga je tijdens Walk To The Top met Nationale Loterij de uitdaging met de Mont Ventoux aan? We raden je aan alvast de nodige kilometers in het thuisland te sprokkelen. De juiste voorbereiding is cruciaal voor het halen van je wandeldoel. Daarom richt Mon Ventoux samen met de Nationale Loterij, 5 wandeltochten op ter voorbereiding. Dit voorbereidende programma is voor deelnemers aan Mon Ventoux volledig gratis. En ben je niet ingeschreven voor de wandeluitdaging? Ook dan kan je mee aansluiten aan de wandelingen voor slechts 3 euro per tocht (op de Star Light Walk na).

Star Light Walk op zaterdag 11 januari

Laat je op 11 januari betoveren op een magisch wandelparcours doorheen het Beeltjens Bos te Westerlo. Nadien verwarm verwarm je jezelf met een thee in de hand en goed gezeldschap rondom. En volstaat dat niet: dans je dan warm! In het feestdorp draait Sporta heel de avond door heerlijke muziek die de voetjes aan het bewegen zet.
Meer info

Wandeling te Knokke op zaterdag 14 maart

Meer informatie over deze tocht volgt nog op de website van Mon Ventoux.
Meer info

Wandeling te Hoeselt op zaterdag 25 april

Begeef je tussen groene weides, grazend vee en kabbelende beekjes. Tijdens deze wandeltocht dompel je jezelf volledig onder in de authentieke sfeer van het Limburgse platteland. Wandel langs de vele appel- en perenbomen, de meidoornhagen en verken de talrijke bossen die de streek te bieden hebben.
Meer info

Wandeling te Massembre op zongdag 10 mei

Samen met Sporta organiseert Massembre op zondag 10 mei een wandeldag ter voorbereiding van de klim van de Mont Ventoux.  Heb je zin om er een volledig verblijf met 2 wandeldagen van te maken, check dan zeker het extra aanbod dat Massembre in petto heeft voor een extra wandeling met gids en verblijf op zaterdag 9/05: http://www.massembre.be/site/arrangement/event/999/event.htm
Meer info

Wandeling te Houffalize op zaterdag 6 juni

Klaar om de Belgische Ardennen op een andere manier te ontdekken? Met een stevige wandeltocht door prachtige, Belgische bossen, over kronkelende paadjes en langs fraai groen dat wervelt van het leven. Deze laatste wandeltocht – voor de uiteindelijke verovering van le Mont Ventoux – tracht niet enkel je zintuigen een voorproefje te geven, maar test ook uitvoerig je uithoudingsvermogen.
Meer info