VTLF: het eerste virtuele vakantiesalon

The Virtual Travel & Leisure Fair (VTLF)

Het eerste virtuele vakantiesalon van Europa brengt alle spelers van toerisme en vrije tijdsbesteding bij elkaar op een interactieve manier via vtlf.be.

Iedereen doet mee, van nationaal tot regionale toeristische diensten, tour operatoren, DMCs, reisagenten, cruises, hotels, resorts & spa’s, campings, vakantiehuizen, pretparken tot sport en vrije tijds associaties en stellen de trends en hun gamma voor van het zomer seizoen 2017.
 
Dit vier dagen durende evenement richt zich de eerste twee dagen op de professionelen van de reisindustrie en tijdens het weekend komt het algemeen publiek ruim aan zijn trekken. 

Bezoek het salon tussen 24 en 27 november 2016 van 10u tot 22u. Ga mee op schattenjacht en win je vakantie 2017 en veel meer en dit alles vanuit het comfort van je luie zetel. Elke 10 minuten wordt er een prijs uitgedeeld.

We staan met de Fietskrant en onze Wandelkrant samen op één en dezelfde stand.

  • Je verneemt er meer over onze wandelkrant lezersaanbiedingen en je kan er vragen over stellen aan ons.
  • Ooit een Wandelkrant editie gemist? Exclusief op deze beurs kan je alle vorige wandelkrant edities doorbladeren, opslaan én afdrukken. Tot nu toe kon je deze enkel doorbladeren maar niet opslaan of afdrukken.
  • Doe mee met onze Lees & Win wedstrijd en win één van de 2 All in verblijven in Spanje geschonken door wandelen-spanje.be
  • Ken je de 70 lange afstand fietsroutes van Duitsland of de fietsroutes in de Franse Auvergne of de Trans-Ardennen fietsroute al? Verneem er alles over en nog meer via de Fietskrant.

Meer info over deze beurs verneem je in volgend filmpje:

Hoe kan je deze virtuele beurs bezoeken? Surf naar http://www.vtlf.be/nl/home en klik op “Registreer nu“. Bij de registratie geef je uw e-mail adres op, kies je zelf een wachtwoord en herhaal je dit wachtwoord, geef je je voornaam en familienaam op, onder Gender kies je male of female (man of vrouw), en eventueel vul je je bedrijfsnaam in als je een professionele bezoeker bent. Gewone bezoekers vullen hier niets in. Tot slot confirmeer je de anti-spam test en klik je op de “Sign Up” knop. Het lijkt een heel gedoe, maar het is een standaard invulformulier zoals je er zovelen tegenkomt op het internet. Per e-mail krijg je dan bevestiging dat je de beurs kan bezoeken.

Zeker eens doen, het is een Europese primeur en er zijn heel veel interessante standhouders op reis en vrije tijd gebied. Bovendien vallen er heel wat prijzen en reizen te winnen. Het grootste voordeel is wel dat je niet in de file moet staan en geen parkeergeld hoeft te betalen. Voor hapjes moet je evenwel zelf zorgen 😉