the-end

Vrijdag de dertiende

What’s in a name

Ook voor de Wandelkrant zijn het bizarre tijden. Vandaar dat we een drastisch besluit hebben genomen. Met spijt in het hart! We gaan onze laatste edities tegemoet. Eind deze maand kan je zo nog onze Herfst editie (Nr. 36) online lezen. Eind januari publiceren we de laatste Wandelkrant editie, de Jaar editie 2024 (Nr. 37). Die verdelen we dan exclusief op de Fiets en Wandelbeurs te Flanders Expo Ghent en op de Noord Limburgse Vakantiebeurs te Hamont-Achel.

Reden van stopzetting zijn de exuberante drukwerk kosten. Deze kunnen zo niet meer verhaald worden op onze adverteerders die er vroeger voor zorgden dat je één van de vijfentwintigduizend Wandelkrantjes gratis kon meenemen op +150 afhaalpunten, tal van wandelorganisaties en beurzen.

 

Gaat de Wandelkrant dan verdwijnen, horen we je al de vraag stellen?

Neen hoor! Alle Wandelkrant edities vanaf de allereerste tot de allerlaatste – 37 stuks in totaal – blijven beschikbaar voor het nageslacht op onze website Wandelkrant.be. Zo ook onze blog en foto album.

 

Wat brengt de toekomst?

Daar kunnen we je nu geen details over geven, maar we blijven niet stilzitten, letterlijk en figuurlijk niet! Meer kunnen we je er nu niet over vertellen.
Tot dan wensen we je alvast nog veel wandel en leesplezier met de laatste 2 aankomende Wandelkrant edities.
En hopen je opnieuw te mogen begroetten in de loop van 2024 op de digitale weide oftewel “het internet”.

Bedankt voor alle positieve reacties in het verleden, we koesteren deze ten volle.

Marc Thijs – Wandelkrant.be