Voorpret: video preview Burgh Island

Onze wandelkrant reporters gaan soms ver, heel ver. Letterlijk en figuurlijk. Anja Thys (neen, geen familie van mij, laat staan een naamgenote vanwege de “y” in haar familienaam), bekend om haar reportages in de Wandelkrant over Groot-Brittannië, stuurde mij zonet haar laatste artikel binnen, samen met een video.

Hierbij alvast een preview van haar artikel in tekst en video:

Wandelen in Groot-Brittannië: Burgh Island

Jullie weten het zeker en vast al wel, ik hou wel van wandelen, maar dan liefst met een literaire link of eventueel een filmlocatie. En wat een locatie hebben we nu gevonden! Burgh Island, een plaats waar ik al lang van droom om eens naartoe te gaan, die ik trouwens al vaak in films of series (Agatha Christie’s Poirot) gezien had. De aflevering ‘Evil under the Sun’ werd hier gefilmd. En wat blijkt? Het is ook een prachtige locatie om te gaan wandelen, ja ik ben dus overtuigd! Aan met die wandelschoenen! …