Vijfde editie Nacht van het Kempens Erfgoed

Jubileumeditie Nacht van het Kempens Erfgoed

Dit jaar gaat Nacht van het Kempens Erfgoed voor de vijfde keer door.  Dat betekent een jubileumeditie. Dit jaar nemen maar liefst 17 Kempense gemeenten deel, dankzij de samenwerking tussen erfgoedcellen k.ERF en Kempens Karakter. Vrijdagavond 23 oktober 2015, tussen 19 en 23 uur, kan het publiek op tal van locaties terecht voor een gratis erfgoedactiviteit.

Nacht van het Kempens Erfgoed kende al vier succesvolle edities. Vooral de formule om ’s avonds iets te kunnen bezoeken, slaat aan bij het publiek. De unieke samenwerking tussen de twee erfgoedcellen zorgt bovendien voor een extra dynamiek, over gemeente -en regiogrenzen heen.

Het publiek kan terecht voor een gevarieerd aanbod in Berlaar, Dessel, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Laakdal, Lier, Lille, Mol, Nijlen, Olen, Putte, Retie en Vorselaar. 

Tentoonstellingen, lezingen, vertellingen, wandelingen en veel meer staan op het programma. Je kan het volledige aanbod nalezen in de programmabrochure. Die is beschikbaar via de gemeenten, deelnemende locaties en de erfgoedcellen Kempens Karakter en k.ERF.

Nacht van het Kempens Erfgoed vindt elke voorlaatste vrijdag van oktober plaats.

Praktisch

Nacht van het Kempens Erfgoed
23/10/2015, 19-23 uur, gratis

Meer info: www.kempenskarakter.be en www.erfgoedcelkerf.be

Contact erfgoedcel Kempens Karakter: info@kempenskarakter.be of 014/21 97 00

Contact erfgoedcel k.ERF: info@erfgoedcelkerf.be of 014/56 66 88