Vanuit Brussel naar Mallorca Walking Event

Boek nu al, beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

De 3e editie van het Mallorca Walking Event gaat door van donderdag 12 tot zondag 15 april 2018.

Het Mallorca Walking Event La Primavera wordt jaarlijks in Mallorca georganiseerd. Vier dagen lang wandelen honderden personen over de paden en wegen van Paguera en omgeving in de gemeente Calvià.

De routes volgen prachtige paden die Mallorca van een andere kant laten zien en alle natuurliefhebbers versteld laten staan. De wandelaars ontdekken de charmante dorpen, de prachtige stranden van de kust van Mallorca en de indrukwekkende Serra de Tramuntana, de bergketen die door de UNESCO werd uitgeroepen tot werelderfgoed.

Iedere deelnemer kan ervoor kiezen om 30, 20 of 12,5 km per dag af te leggen. Elke dag is er een gezamenlijke start in het dorp (de Village) waar de wandelaars terecht kunnen met hun vragen en voor een laatste natje en droogje. Onderweg zijn er verschillende stoppunten met toiletten, fruit en drank. Medische bijstand is eveneens voorzien.

De route is elke dag duidelijk uitgezet; de wandelaars kunnen zich volledig concentreren op het wandelen. Vier dagen lang genieten van een actieve wandelvakantie in goed gezelschap. Plezier vezrekerd!
Bij de aankomst, in de Village, wordt er elke dag een leuk evenement georganiseerd met muziek in een feestelijke sfeer.

Samen met BCD Sports, de specialist van o.a. wereldwijde marathon reizen, kan je nu ook een pakket boeken met vluchten vanuit Brussel.

Alle info met data, vluchturen, hotel, extra excursies, wandelroutes, … kan je inzien én nu al boeken via volgende weblink. Het aantal plaatsen is gelimiteerd. Snel zijn is zeker de boodschap!