Treinstapper 2

8 wandelingen van station naar station langs Grote Routepaden

Blijf je deze zomer in eigen land en ben je op zoek naar inspiratie voor enkele stevige dagtochten?
Treinstapper 2, de nieuwste wandelgids van Grote Routepaden, biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dagtocht door prachtige en vaak minder bekende landschappen.

Kaart treinstappers

De themagids bevat acht afwisselende dagtochten in Vlaanderen met een station aan begin- en eindpunt. Met de verkortingsmogelijkheden zijn de wandelingen ook ideaal voor gezinnen met kinderen.

De GR-tekens leiden je kronkelend via de mooiste paden van startstation naar eindstation. De lengte van de Treinstappers varieert van 18 tot 27 km.  Wie liever een kortere wandeling wil, kan de tocht inkorten door halverwege een bus of trein te nemen. Dankzij de heldere kaarten, een nauwkeurige routebeschrijving in de gids en de wit-rode of geel-rode tekens op het terrein, kun je zorgeloos wandelen. 
Je kan de gids voor slechts € 17 bestellen op wandelen.groteroutepaden.be/nl/treinstapper-2-topogids

Wandelaars die graag met gps of smartphone op stap gaan, kunnen van elke Treinstapper de gpx-track gratis downloaden op wandelen.groteroutepaden.be/nl/wandelroutes/treinstappers

Treinstapper 2 is een herwerkte uitgave van de Stationsstappergids die verscheen in 2013. Tevens is het een vervolg op de eerder verschenen succesvolle gids Treinstapper. Alle wandelingen zijn ontworpen door vrijwilligers van Grote Routepaden.

Het geheim van Treinstappers: de wandelingen zijn kant-en-klaar, het begin- en eindpunt zijn altijd goed bereikbaar en je krijgt tips voor leuke bezienswaardigheden en horeca onderweg.

GR-wandelen was nog nooit zo makkelijk!

De Wandelkrant mag enkele exemplaren uitdelen aan onze lezers. Deel dit bericht via Facebook en/of Twitter en vermeld @Wandelkrant in het gedeelde bericht. Wie weet heb je dan binnenkort deze gids in je postbus!