Trefdag Trage Wegen

Kom naar de Trefdag Trage Wegen

Trefdag Trage Wegen is een initiatief van Trage Wegen vzw, de vzw die zich inzet voor het behoud en opnieuw openstellen van de vele trage wegen die voor wandelaars en fietsers zo belangrijk zijn. De trefdag vindt plaats in Deurne op zaterdag 23 maart 2019.

Ontmoetingsdag voor liefhebbers van wandel- en fietspaden

Uitwisseling, inspiratie en een verkwikkende voorjaarswandeling: dat zijn de ingrediënten van de jaarlijkse Trefdag. Lokale werkgroepen en pleitbezorgers geven tips om trage wegen te behartigen. Bezoekers horen verhalen uit heel het land. Dialoog en kruisbestuiving staan centraal.

In de voormiddag is iedereen welkom in De Leerexpert, een school vlakbij de opvallend groene rand van Antwerpen. Vlot te bereiken met de tram vanuit het treinstation Antwerpen-Centraal. In de namiddag ontdekken we de statige dreven van Ertbrugge en loodsen geëngageerde burgers van Gruunrant ons langs verrassende doorsteekjes, graslanden en bosfragmenten.

De Trefdag is een hartelijk ontmoetingsmoment voor liefhebbers van trage wegen én alle fervente wandelaars en fietsers. Deelname is gratis. Meer info en inschrijven via www.tragewegen.be/trefdag. Vragen? Neem contact op via info@tragewegen.be of 09 331 59 20.