Terugblik Mallorca Walking Event 2017

Mallorca Walking Event La Primavera: tweede editie

Voorbije week was er de tweede editie van de wandel4daagse Mallorca Walking Event “La Primavera” op het Balearen eiland Mallorca. De officiële cijfers hebben we nog niet binnen, maar naar schatting was de opkomst voor deze tweede editie de helft groter als vorig jaar, toen er 467 deelnemers waren. Het weer was ideaal, op enkele druppeltjes na voor de start van de eerste dag, die al snel vergeten waren. De jassen werden nog sneller opgeborgen. De zonnecrème was meer dan nodig voor de volgende dagen.

Fotoreportage

Een uitgebreide fotoreportage van de Wandelkrant kan u bekijken via deze weblink: https://wandelkrant.smugmug.com/Mallorca/2017

Derde editie

De derde editie zal in 2018 plaatsvinden op het einde van de tweede week van de Belgische Paasvakantie  (schoolvakantie), en dit van donderdag 12 april tot en met zondag 15 april.

Filmreportage

Ook Jaap Bunk van RTV Bunschoten uit Nederland was niet enkel aanwezig, maar heeft ook (bijna) alles gefilmd, elke dag opnieuw. Met onderstaande compilaties krijg je een uitstekend beeld van het parcours en de sfeer, dit dag per dag.

Geniet ervan!

 

Wat vooraf ging: het uithalen van de startkaarten op de Walking Village: