Steps-On-Fire

Steps on Fire: de recreatieve benefietwandeling

Steps on Fire

is een recreatieve benefietwandeling die doorgaat op zaterdag 25 november 2017 van Antwerpen-Centraal naar Mol. De route voert langs spoorlijn 15 met als voordeel dat er aan elk station onderweg kan gestart of gestopt worden. Het is zelfs mogelijk om enkele stations over te slaan en verder opnieuw aan te sluiten. Zo is deze tocht voor iedereen toegankelijk en een haalbare uitdaging.

De organisatie van Steps on Fire is in handen van een groep enthousiaste vrijwilligers ten voordele van  “Help Brandwonden Kids”, een Molse vzw die zich belangeloos inzet om de levenskwaliteit van kinderen met brandwonden te verbeteren.

De succesvolle eerste editie die in 2015 plaats vond heeft een dikke 7500 euro opgebracht! De 2e editie bracht maar liefst 12 860 euro op!

Start Steps On Fire: zaterdag 25 november om 07u30’s morgens in het station van Antwerpen-Centraal.

Om de vertrekuren van andere stations te weten te komen stuur je een e-mail naar stepsonfire@hotmail.com of kijk je even op www.stepsonfire.com.

Route: Antwerpen-Centraal / Antwerpen-Berchem (2.5km) / Boechout (9.8km) / Lier (16.5km) / Kessel (21.3km) / Nijlen (25.5km) / Bouwel (32.5km)/ Herentals (40km) / Olen (46.8km) / Geel (54.5km) / Mol-Millegem (61 km).

Onderweg is aan elk station een bevoorradingsteam aanwezig met gratis drank en versnapering. Er bestaat de mogelijkheid om extra drank en maaltijden aan te kopen bij elke bevoorradingspost.
Honden zijn toegelaten mits aangelijnd!

Bij aankomst kan je gezellig napraten in een verwarmde tent aan het voetbalplein in de Koekoekstraat te Mol-Millegem. Er is een pendelbus voorzien van Millegem naar het station van Mol.

Iedereen die het hart op de juiste plaats heeft, van jong tot oud, is welkom voor deelname.

Inschrijven kan via de website www.stepsonfire.com
Het inschrijvingsgeld bedraagt mits voorafbetaling 15 euro, ter plaatse betaal je 18 euro.
Het doel is zoveel mogelijk centjes te verzamelen voor vzw Help Brandwonden Kids.
Opzet is dat iedereen een extraatje verzameld door middel van sponsoring per km via familie, vrienden, collega’s, lokale handelaars, enz.

See you at Steps on Fire 2017, het wordt weer een topdag, samen met de Wandelkrant!
Volg ons en vind ons leuk op facebook.com/stepsonfire

Je kan hieronder ook de flyer downloaden als PDF en verder verspreiden!

Flyer A5 – Steps On Fire – November 2017