logo-stepsonfire

Steps on Fire 2020

Ook Steps on Fire zal ten gevolge van het Corona virus COVID-19 er dit jaar anders gaan uitzien. Maar ze zijn niet bij de pakken blijven zitten! Steps on Fire heeft 5 wandellussen uitgestippeld doorheen het mooie Kempenlandschap. De routes worden vanaf vandaag tot 31 december te koop aangeboden via ticketkantoor.nl De prijs bedraagt €5 per lus en €15 voor een combiticket van alle lussen. De opbrengst gaat integraal naar Help Brandwonden Kids!

Na aankoop van een wandellus ontvang je een duidelijke en zeer handige wegbeschrijving samen met een GPX bestand met de route op kaart. Als extraatje voorzien ze bij elke lus een toffe fotozoektocht!

Daarnaast hebben ze als rasechte Bourgondiërs in samenwerking met Brouwerij De Schieve een uniek Steps On Fire biertje gebrouwen, hun “Steppelepper”. Liever een wijntje? Wijnhuis Merloo heeft voor Steps on Fire een geschenkpakket samengesteld met rode en witte kwaliteitswijnen. Ideaal als cadeau of om te quarantwijnen. Bestel je lekkernijen via hun webformulier.

Lus 1 en 2 zijn gemakkelijk te combineren want ze liggen slechts 2km uit elkaar. Ook Lus 4 en 5 kan perfect gecombineerd worden want ze vertrekken beide aan het station van Mol. Als je alle 5 lussen wandelt, kom je aan een 93,5km. Elk weekend een herfstwandeling plannen doorheen de mooie Kempen… Is dat geen mooie Corona-uitdaging?

Lus 1: Lierke Plezierke (lus met start aan station Lier of Boechout van 19,5 km)

Steps-On-Fire-lus-1

Lus 2: De Purperen Heide (lus met start aan station Kessel of Nijlen van 20 km)

Steps-On-Fire-lus-2

Lus 3: De Netevallei (lus met start aan station Herentals of Olen van 21,5 km)

Steps-On-Fire-lus-3

Lus 4: Groot Molleke 21 km (lus ten Noorden van Mol met start aan station Mol van 21km)

Steps-On-Fire-lus-4

Lus 5: Klein Molleke 11 km (lus ten Westen van Mol met start aan station Mol van 11km)

Steps-On-Fire-lus-5

Sponsoractie

Wat dacht je ervan om je te laten sponsoren t.v.v. Help Brandwonden Kids? Wandel één of meerdere lussen en laat je daarbij sponsoren door vrienden en familie per km of voor een vast bedrag. Fiscale attesten zijn mogelijk vanaf €40. Nieuw dit jaar -> voor giften gedaan in 2020 hebt u recht op een belastingvermindering van 60%.

Meer informatie op: https://stepsonfire.com/