Saff Day 2017

Saff-Day 2017

SAFF-Day: Sponsor Action for Families

Nu woensdag 31 mei 2017 organiseert de Koninklijke School voor Onderofficieren Campus Saffraanberg Defensie Sint-Truiden voor de zeventiende keer de SAFF-Day. Dit in samenwerking met wandelclub Aviat Sint-Truiden WSVL 2028. De opbrengsten van dit evenement worden integraal geschonken aan  onderstaande peterinstellingen die andersvaliden begeleiden:

Saff-Day goede doelen

Diverse wandelafstanden

Er zijn 10 wandelafstanden mogelijk van 5 km (geschikt voor andersvaliden) tot 28 km. Bekijk de fotoreportage van afgelopen jaar op: https://wandelkrant.smugmug.com/België/Saff-Day/

Middagmaal

Ook is er de mogelijkheid om een middagmaal te nuttigen tot 15 uur, aan de democratische prijs van € 6. Het menu omvat:

  • een voorgerecht
  • een keuze uit één van de twee hoofdgerechten:
    • Vidé met frietjes
    • of Spaghetti Bolognese
  • een nagerecht
  • water en koffie inbegrepen

Hondenbaasjes: voor wandelaars die vergezeld zijn van hun trouwe viervoeter wordt er aan de mess een tent geplaatst ook voorzien van tafels en stoelen, zodat zij ook optimaal kunnen genieten van dit middagmaal.

Ruime gratis parking

Voor wie met de auto komt is er geen enkel parkeerprobleem.

Gratis Pendelbus Sint-Truiden station

Ook dit jaar zijn er pendelbussen voorzien die de wandelaars van en naar het treinstation te Sint-Truiden brengen. De pendelbus zal steeds klaarstaan aan het station 15 minuten voor het uur en 15 minuten na het uur, en dit vanaf 7u45 voor de eerste pendelbus aan het station. Dit zijn dan ook de aankomsturen van de treinen aan het station. Dus de wachttijden voor de pendelbus zijn zo goed als nihil. De laatste bus vanuit de Campus richting station is voorzien om 18 uur.

Unieke sfeer

Naast de grote keuze aan wandelafstanden door en langs mooie brokjes natuur en rustige dorpskernen kan je ook van dichtbij legermateriaal (helikopter, vliegtuig, brandweer in actie) bewonderen. Ook is er animatie voorzien zoals huifkar tochten, … .

Gratis Wandelkrant

Je kan er ook onze gratis Wandelkrant Lente en Zomer editie 2017 bekomen!