SAFF-Day 2016

SAFF-Day 2016

Update

Een record aantal wandelaars van 1725 namen deel aan de SAFF-Day op woensdag 25 mei 2016. Noteer alvast woensdag 31 mei 2017 voor de volgende editie!

Onze fotoreportage met sfeerbeelden van de start, aankomst, controlezaal en de grote wandel lus is gereed, zie hier.

SAFF-Day: Sponsor Action for Families

Op 25 mei organiseert de Koninklijke School voor Onderofficieren Campus Saffraanberg Defensie Sint-Truiden voor de zestiende keer de SAFF-Day. Dit in samenwerking met wandelclub Aviat Sint-Truiden WSVL 2028. De opbrengsten van dit evenement worden integraal geschonken aan 4 peterinstellingen die andersvaliden begeleiden.

Diverse wandelafstanden

Er zijn wandelafstanden mogelijk van 5 km (geschikt voor andersvaliden), 6 – 8 – 12 – 15 – 18 – 20 – 21 – 23 en 28 km.

Middagmaal

Ook is er de mogelijkheid om een middagmaal te nuttigen tot 15 uur, aan de democratische prijs van € 6. Het menu omvat:

  • een soep
  • een keuze uit één van de twee hoofdgerechten: Frietjes vidé of spaghetti bolognese
  • een nagerecht
  • water en koffie

Nieuw dit jaar: voor wandelaars die vergezeld zijn van hun trouwe viervoeter wordt er aan de mess een tent geplaatst ook voorzien van tafels en stoelen, zodat zij ook optimaal kunnen genieten van dit middagmaal.

Alles aan € 1!

Voor zowel de start als de controlezaal zijn de prijzen voor de broodjes, taart, soep, lichte bieren en frisdranken €1. Echte anti-crisis prijzen!

Ruime gratis parking

Voor wie met de auto komt is er geen enkel parkeerprobleem.

Gratis Pendelbus Sint-Truiden station

Ook dit jaar zijn er pendelbussen voorzien die de wandelaars van en naar het treinstation te Sint-Truiden brengen. De pendelbus zal steeds klaarstaan aan het station 15 minuten voor het uur en 15 minuten na het uur, en dit vanaf 7u45 voor de eerste pendelbus aan het station. Dit zijn dan ook de aankomsturen van de treinen aan het station. Dus de wachttijden voor de pendelbus zijn zo goed als nihil. De laatste bus vanuit de Campus richting station is voorzien om 18 uur.

Unieke sfeer

Naast de grote keuze aan wandelafstanden door en langs mooie brokjes natuur en rustige dorpskernen kan je ook van dichtbij legermateriaal (helikopter, vliegtuig, brandweer in actie) bewonderen. Ook is er animatie voorzien zoals huifkar tochten, … .

Gratis Wandelkrant – 5 midweek verblijven in de Eifel te winnen!

Je kan er ook een gratis Wandelkrant bekomen! Wie weet win je zo wel via onze Lees en Win wedstrijd een mooi midweek verblijf voor 2 personen in de gloednieuwe appartementen bij de sympathieke Vlaamse uitbaters van castelferien.com dankzij De Wandelkrant! Wist je dat zij ook speciale prijzen hebben voor groepen vanaf 20 personen?