Route van de maand

Wandelroute Het Aerdige Geback in Halsteren

De route van de maand februari is de wandelroute Het Aerdige Geback, in Halsteren. Als je nu meedoet aan de actie van de maand februari maak je kans op een weekendovernachting voor twee personen met ontbijt bij B&B De Drie Scheepkens in Bergen op Zoom.

Het enige dat je hoeft te doen is een e-mail sturen naar info@routesinbrabant.nl o.v.v. naam en telefoonnummer. Je kunt iedere maand opnieuw meedoen. Uit alle aanmelders wordt één winnaar gekozen. De actie loopt tot en met 28 februari 2014. De overnachting vindt plaats van zaterdag 15 maart op zondag 16 maart 2014. Deze datum kan niet gewijzigd worden. Bekijk hier de voorwaarden.

Wandel mee over ’t Aerdige Geback van de West Brabantse Waterlinie tussen Bergen op Zoom en Steenbergen. Dit is een van de oudste waterlinies in Nederland. De twee wandelroutes van 2 en 5 km nemen je mee over de forten en langs de grachten. Hoogtepunt is de nationaal en internationaal geroemde Mozesbrug. Meer informatie over de route vind je op de routepagina wandelroute Het Aerdige Geback.