Pony Park City Herfst 2010

Pony Park City Herfstvakantie 2010

Uitzonderlijk is PPC een weekje langer open dit jaar: de Belgen hebben hun herfstvakantie een week later als de Nederlanders. Een slimme zet van PPC. Vandaar dat we vanaf vrijdag geboekt hebben tot de week erop vrijdag.

In het park is nu de grote rijhal ook geopend. Bij slecht weer kunnen hier de lessen en shows doorgaan.

Een nadeel is wel dat hun shows jaar in jaar uit dezelfde zijn. Voor kleine kinderen is dat geen euvel, maar sommige ouders storen hun zich daar toch wel wat aan. Dus mocht PPC dit hier lezen… graag wat variatie in jullie aanbod.

Nieuw was ook dat op de laatste dag we de ponys langer mochten houden en dat we voor de eerste maal in de geschiedenis van PPC een wandeling hebben gemaakt buiten de hekken van het park, door de natuur. Per pony met kind, was er dan een begeleider bij.

Nu waren de wegen er in het park ook heel slecht aan toe, vanwege de regenval van de voorbije week en nachten. Met als gevolg dat enkele auto’s vastgeraakten in de modderige banen. Zelf heb ik er een platte autobatterij aan overgehouden bij het vertrek, maar ik werd dan ook goed geholpen door mijn Belgische gebuur met startkabel. Dank je!

 

{gallery id=PPC_herfst_2010 rows=1 cols=7 width=100 height=100 crop=1 labels=captions alignment=center orientation=horizontal buttons=0 links=0 counter=0 overlay=1 slideshow=4000}2010PPC2{/gallery}