Paradijselijk Ardense eco B&B te koop

Uitzonderlijk, perfect en paradijselijk gelegen B&B!

Prachtig gelegen B&B in de prachtige natuur van de Ardense bossen, nabij Vresse – sur – Semois, aan de rand van het dorpje Sugny ! Tevens een voormalig afhaalpunt van de Wandelkrant!

De B&B werd volledig nieuw gebouwd met als doel B&B, evenals wellness. Opgetrokken in massieve houtbouw (geen houtskeletbouw, maar massieve houtbouw) en op en top ingericht met de mooiste en beste materialen, in respect met de natuur (ecosystem) en de bewoners !

U wordt er onthaald via de ruime oprit op het landgoed van zo’n 1 ha 15 a met aangelegde tuin, vijver, eigen zuiveringssysteem, carport met atelier/studio, ruime parking voor wagens én voor mobilhomes voorzien van oplaadpunten en uiteraard een serre en moestuin om zo zelf bedruipend mogelijk te kunnen leven !

De woning is uiterst charmant dankzij het overdekte houten terras, de smaakvolle inrichting, inkomhal met apart toilet, bureel- en ontbijtruimte, het privé leefgedeelte biedt een zalig zicht over de tuin, een performante houthaard en een aangename keuken met ingebouwde toestellen en zicht op het domein. Naastliggend de toegang naar de wasruimte en de grote (wijn)kelder, de royale privé slaapkamer en badkamer bevinden zich eveneens op het gelijkvloers.

Op de verdieping vindt U 4 prachtige gastenkamers die allen voorzien zijn van hun eigen badkamer met toilet, douche en lavabomeubel.

Tevens is er nog een vijfde kamer die als wellnessruimte wordt gebruikt.

Een woning met een hart om mensen te onthalen en optimaal te genieten van de absolute rust van de omgeving, de pure lucht en de prachtige zichten !

Meer info op: http://immoyesvastgoed.be/nl/te-koop/woning/sugny-5550/1473/