Oxfam Trailwalker zoekt enthousiaste vrijwilligers!

Enthousiaste vrijwilligers gezocht!

Op 30 en 31 augustus vindt de zevende editie van Oxfam Trailwalker plaats! De organisatie is op zoek naar 400 enthousiaste vrijwilligers die voor, tijdens en/of na het evenement de handen uit de mouwen willen steken. Er zijn taken in overvloed, de sfeer en de mooie landschappen van de Hoge Venen krijg je er bij!

Oxfam Trailwalker is een uitdaging van formaat: 300 teams van 4 stappers proberen op 30 en 31 augustus 100km door de Hoge Venen af te leggen in minder dan 30 uur tijd. Op voorhand zamelen zij fondsen in voor Oxfam-projecten in Noord en Zuid.

Deze uitdaging kunnen de stappers niet volbrengen zonder de steun van een bende sympathieke en gemotiveerde vrijwilligers. Taken gaan van de opbouw en afbraak van de tenten over het bereiden en verdelen van eten en drinken aan de stappers tot het bemannen van de controlepunten…

Wij zoeken ook kinesisten, chauffeurs, dokters, verplegers, chauffeurs met rijbewijs C, muzikanten, elektriciens en technici.

Vrijwilligers zijn welkom voor enkele uren of dagen vanaf 27/08 t.e.m. 01/09. Maak deel uit van onze vrijwilligersploeg, draag bij tot het goede verloop van dit evenement en zorg er zodoende voor dat iedere deelnemer de nodige ondersteuning krijgt.

Help ons ook dit jaar van Oxfam Trailwalker een echt succes te maken!

Interesse?

Inschrijvingen via www.oxfamtrailwalker.be

Vragen?

Contacteer Julie Fueyo via volunteers@oxfamtrailwalker.be of telefonisch via +32 2 892 12 64 of +32 474 76 63 17.