Oxfam2015.jpg

Oxfam Trailwalker 2015

Oxfam Trailwalker, verdraaid straf!

Deelnemen aan Oxfam Trailwalker is een sportieve uitdaging van formaat. De Oxfam-projecten in Zuid en Noord delen in de prijzen.

Afspraak op 29 en 30 augustus 2015 voor een uitdaging die zowel je spieren als je verbeelding, je teamspirit en je solidaire inborst op de proef stelt. Want dat is Oxfam Trailwalker. Voor de achtste editie verwachten we niet minder dan 300 teams van vier stappers aan de start van de 100 kilometer lange tocht door de Hoge Venen.

Een sportieve uitdaging

100 kilometer wandelen in 30 uur: een uitdaging die mits de nodige inspanning voor iedereen haalbaar is. Dankzij onze georganiseerde wandeltrainingen (zie agenda) en onze online trainingsmodule kun je inschatten of je klaar bent voor de grote dag. Het grootste deel van de stappers haalt de finish, jij ook?

 

Oxfam2015.jpg

Een solidaire uitdaging

Per team zamel je minimum 1.500 euro in, die onder andere naar Oxfam-projecten rond de klimaatkwestie gaan. Dit lijkt misschien veel, maar de meeste teams halen of overstijgen dit bedrag gemakkelijk.

Teamspirit

Het is met vier dat je dit mooie menselijke avontuur aangaat, met vier dat je de centen inzamelt, met vier dat je elkaar aanmoedigt… tot de laatste kilometer. Dit alles natuurlijk met de onvoorwaardelijke steun van een enthousiast team supporters. Ook dat is solidariteit.

Teambuilding

Bestaat er een betere vorm van teambuilding dan je collega’s bijeenbrengen voor een zaak waar jullie volledig achter staan? Ga deze uitdaging aan en versterk jullie onderlinge band. Je werkgever krijgt bovendien de kans om zich als sponsor van zijn beste kant te laten zien.