Oxfam Peacewalker

Oxfam Peacewalker: een uitdaging die levens verandert

Oxfam Peacewalker: een nieuw uniek wandelevenement.

Maak kennis met Oxfam Peacewalker, een unieke wandeltocht op zaterdag 14 mei waarbij teams van 4 (vrienden, familieleden of collega’s) de uitdaging aangaan om in minder dan 10 uur 42 kilometer te wandelen door de Westhoek.

Het parcours volgt een historische route in West-Vlaanderen met start en aankomst in Mesen, de kleinste stad van België. Onderweg passeren de wandelaars meerdere WOI-herdenkingsmonumenten, de Kemmelberg, de stad Ieper en het provinciedomein De Palingbeek.

De tocht is een mooie manier om de miljoenen burgers en soldaten te herdenken die tijdens de Eerste Wereldoorlog zijn omgekomen. Maar Oxfam vraagt zo ook aandacht voor natuurrampen en conflicten, waar miljoenen mensen elk jaar opnieuw mee geconfronteerd worden. Elk team verbindt zich ertoe om 750 euro in te zamelen ten voordele van projecten van Oxfam-Solidariteit. Dankzij jouw steun zorgt Oxfam in deze conflictgebieden voor essentiële noodhulp, waardoor ontelbare families hun leven opnieuw kunnen opbouwen.

Zie jij het zitten om een geweldige teamuitdaging aan te gaan en tegelijk op een positieve manier mee te strijden tegen de armoede in de wereld? Overtuig dan zo snel mogelijk drie dappere vrienden, collega’s of familieleden en schrijf je zo snel mogelijk in via www.oxfampeacewalker.be.

Iedereen kan overigens zijn of haar steentje bijdragen aan deze nieuwe uitdaging, want naast stappers zijn we ook op zoek naar vrijwilligers om van deze eerste editie van Oxfam Peacewalker een onvergetelijk succes te maken.

Schrijf je in via www.oxfampeacewalker.be of contacteer Pieter Stevens via pst@oxfamsol.be of 02/501 67 88 (of +32 2 501 67 88 vanuit Nederland).

Do it for Oxfam - Credit: Oxfam

Credit: Tineke D’haese / Oxfam