Over de Wandelkrant

Rollup-banner-stand-wandelkrant

Over de Wandelkrant website

De Wandelkrant.be website stopt ermee! De Wandelkrant website was een Online Wandel & Outdoor Magazine voor de Actieve Wandelaar en Sportelaar met aandacht voor Natuur & Cultuur. Deze website was een aanvulling op onze gedrukte wandelkranten die je gratis kon verkrijgen op tal van afhaalpunten, wandeltochten en grote evenementen zoals de jaarlijkse Fiets- en Wandelbeurs Vlaanderen. Wegens de peperdure drukkosten wordt de wandelkrant niet meer gedrukt en zijn we overgeschakeld naar een nieuw online platform: Recreatie.site. Je kan wel nog alle 37 edities online nalezen op deze Wandelkrant.be website..

Aanbiedingen

Onze aanbiedingen voor 2024 staan nu online op Recreatie.site

Webkiosk

Heb je ooit een van onze gedrukte wandelkranten gemist? Of lees je de Wandelkrant liever online? In ons Webkiosk kan je al onze 37 edities doorbladeren!

Blog

Een 700-tal blogberichten zijn overgeplaatst naar Recreatie.site. De overige honderden berichten die niet meer relevant waren hebben we teniet gedaan.

Wandelkalender

Sinds Covid-19 is de wandelkalender eruit gehaald.

Wandelreportages

Je kan uitgebreide reportages terug vinden van talrijke wandelregio’s van (bijna) over geheel Europa, maar ook van ons eigen landje.

Nieuwsbrief

Ook de Wandelkrant.be nieuwsbrief is stopgezet. Op Recreatie.site kan je wel nog terecht voor onze nieuwe nieuwsbrief.

Goede doel

Wij steunden in het verleden ook sportieve en goede doelen promotioneel zoals de SAFF Day, de Kleine Prins & Een Hart voor Limburg, … .

Tot slot

Schakel mee over naar Recreatie.site!

Vele wandelgroeten,

Marc Thijs


De Wandelkrant was een uitgave van Marc Thijs. Lees ook even de kleine lettertjes (Juridische Informatie en Privacy)!