Over de Wandelkrant

Rollup-banner-stand-wandelkrant

Over de Wandelkrant website

De Wandelkrant website is een Online Wandel & Outdoor Magazine voor de Actieve Wandelaar en Sportelaar met aandacht voor Natuur & Cultuur. Deze website is een aanvulling op onze gedrukte wandelkranten die je gratis kon verkrijgen op tal van afhaalpunten, wandeltochten en grote evenementen zoals de jaarlijkse Fiets- en Wandelbeurs Vlaanderen. Wegens COVID-19 wordt de wandelkrant niet meer gedrukt, maar is deze wel nog online te lezen.

Nieuwe webhosting en website

De wandelkrant website is verhuisd naar een nog betere en veiligere plek met 100% GROENE* webhosting. De Wandelkrant wordt volledig aangepast vanaf oktober 2016. Hierdoor ontbreken nog vele foto’s, zullen talrijke interne weblinks niet werken, en wordt het een en ander volledig herschreven. Onze excuses voor het ongemak!

* gecertificeerd door “The Green Web Foundation”

Aanbiedingen

Onze aanbiedingen voor 2020 zijn geanulleerd geworden wegens COVID-19, maar in 2021 kan je terug met ons mee!

Webkiosk

Heb je ooit een van onze gedrukte wandelkranten gemist? Of lees je de Wandelkrant liever online? In ons Webkiosk kan je al onze edities doorbladeren!

Blog

Op onze blog plaatsen we regelmatig het laatste wandelnieuws, toeristische informatie, acties, … .

Wandelkalender

Wegens Covid-19 is de wandelkalender eruit gehaald.

Wandelreportages

Je kan uitgebreide reportages terug vinden van talrijke wandelregio’s van (bijna) over geheel Europa, maar ook van ons eigen landje.

Sociale media

Wilt u nog sneller op de hoogte gebracht worden over wat er reilt en zeilt, lees dan zeker de Twitter pagina van De Wandelkrant eens, samen met onze +2353 volgers.

Ook op Facebook kan je ons nu terug vinden en ons “Liken” en volgen zoals al velen (+3125) deden!

Nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op onze gratis nieuwsbrief en ontvang zo je wekelijks portie wandelnieuws. Zie het inschrijfformulier onderaan! Tijdens schoolvakanties is er niet elke week een nieuwsbrief.

Contact

Wilt u zelf een activiteit van uw vereniging in de kijker plaatsen? Neem dan even contact op via het menu item “Contact” hier boven aan.

Goede doel

Wij steunen ook sportieve en goede doelen zoals de SAFF Day, de Kleine Prins & Een Hart voor Limburg, … .

Tot slot

Geniet alvast van deze wandelwebsite, en vertel (e-mail, Social share) het verder aan je vrienden wandelaars, ze zullen aangenaam verrast zijn door de hoeveelheid van nuttige informatie!

Vele wandelgroeten,
Marc.


De Wandelkrant is een uitgave van THEMA. Ook de Fietskrant is een uitgave van THEMA. Lees ook even de kleine lettertjes (Juridische Informatie en Privacy)!