Oproep voor uw steun!

We nemen zelf regelmatig met verschillende groepjes deel aan wandelingen binnen Vlaams Brabant, zo begint Sara Naten haar betoog.

Dagcentrum vzw Martine Van Camp is een voorziening voor volwassen personen met een mentale beperking uit Diest. Zij starten in oktober met een nieuwbouwproject aan de Turnhoutsebaan te Molenstede. Met dit project willen ze werken aan het wegwerken van de wachtlijsten maar willen ze zich vooral richten naar doelgroepen met de zwaarste zorgnood (personen met een diep verstandelijke beperking en bijkomende motorische problemen, personen met ernstige gedragsproblemen).

In deze nieuwbouw moeten ze een goed uitgeruste en aangepaste badkamer realiseren. Dit betekent o.a. een hoog-laag bad, een plafondlift, een opklapbare douchebrancard, installatie van licht en geluidseffecten die een rustgevende invloed hebben,…
Dit alles kost stukken van mensen.

Het bedrijf “3M” voorziet elke jaar in een grote gift (benaderend : +- 25.000 euro) die toegekend wordt aan het project met de meeste stemmen. Deze moeten uitgebracht worden via internet. Zij hebben zich hiervoor kandidaat gesteld, werden genomineerd en staan momenteel op de 3de plaats. Er kan nog gestemd worden tot 31 oktober.

Om zo veel mogelijk stemmen binnen te halen, zouden ze graag een oproep willen doen aan alle wandelclubs en wandelaars. Ze dachten aan jullie omdat ze zelf regelmatig met verschillende groepjes deelnemen aan wandelingen binnen Vlaams Brabant. Ze willen daarmee ook zoveel mogelijk mensen bewust maken van het belang van deze actie.

Mensen kunnen stemmen door naar de www.martinevancamp.be te surfen en daar op de link 3M te klikken. Dan wordt er gevraagd het mailadres en de naam op te geven. 3M stuurt dan zelf een mailtje dat dan dient bevestigd te worden.

Een andere mogelijkheid is onderstaande directe link :

http://solutions.3mbelgie.be/wps/portal/3M/nl_BE/Kijk3M/look3M/fonds/grotegift/genomineerdenBE/detail/?NominationId=521

Indien men meerder mailadressen heeft, kan men ook meerdere keren stemmen!

U zou hun er enorm mee verder helpen moesten jullie dit bericht naar al jullie contactpersonen kunnen doorsturen en anderen zou kunnen motiveren hetzelfde te doen.  Elke stem telt en hun gasten hebben ze nodig!

Namens Dagcentrum vzw Martine Van Camp alvast bedankt!

Meer info is te verkrijgen bij: Naten Sara, Dagcentrum vzw Martine Van Camp, Speelhofstraat 8 te 3290 Diest

Tel: 013/296781 of per e-mail: sara@martinevancamp.be