Nieuwjaarscadeau voor onze lezers!

We geven iedereen een leuke korting van €4,5 per toegangsbewijs voor de Fiets en Wandelbeurs Vlaanderen – die doorgaat te Flanders Expo Gent op zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020 – als je deze online bestelt op volgend webadres: fietsenwandelbeurs.be/ticketshop/wandelkrant

Normaal betaal je € 9,5 aan de kassa, nu slechts € 5 online met bovenstaande weblink.
Bovendien kan je gratis kinderkaarten bijbestellen voor kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een betalende volwassene.

Vertel het zeker verder (ook via sociale media) en breng een bezoekje op onze stand om er de gloednieuwe Wintereditie mee te nemen.

De Wintereditie is gratis verkrijgbaar bij 150 afhaalpunten en tal van wandeltochten vanaf half januari 2020. De volledige distributie zal evenwel meerdere dagen in beslag nemen, 25.000 krantjes verdelen is niet niks, ook niet voor onze externe firma die haar opperste best doet!

We staan met deze Wintereditie ook op de Noord-Limburgse Vakantiebeurs van PASAR Hamont-Achel op zondag 19 januari 2020, waar we u graag informeren over onze wandelvakantie aanbiedingen voor 2021 (ja u leest het goed, 2020 is bijna volzet, dus kijken we al een jaartje verder vooruit voor een fonkelnieuwe wandelvakantie in een echt wandelgebied …).