Nieuwe Wandelkrant Editie 35 Lente&Zomer 2023 enkel online te lezen

De Wandelkrant dat is 60 pagina’s wandel-lees-plezier

Onze 35ste editie is alweer een feit. Ook ditmaal met aandacht voor het wandelgebeuren in binnen- en buitenland.

Naast onze eigen wandelvakanties naar Tsjechië (Reuzengebergte) en Oostenrijk (Dienten am Hochkönig) staan er nog aanbiedingen van onze trouwe adverteerders in. Dit gaat dan zowel over verschillende wandel4daagse in Nederland en Italië, wandelen van hotel tot hotel, het wereldkampioenschap wandelen in Abtenau, regio’s zoals Churfranken en het Wiedtal, …

Wandelen bij landgenoten

Ga je liever bij landgenoten op wandelvakantie dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen in het online magazine Wandelenbijlandgenoten.be/magazine/. Ze bieden je hiermee 49 geselecteerde wandeladresjes aan. Even wegdromen kan geen kwaad!

Lustrums

Walking-events.com viert deze herfst van vrijdag 29 september tot en met maandag 2 oktober zijn eerste lustrum met de 5de editie van de Wandel4daagse Toscane in Italië. Van de vorige editie staat nu (eindelijk) een fotoverslag te kijk op onze fotowebsite https://wandelkrant.smugmug.com/Italië/Toscane/Wandel4daagse-2022. 

Ook wij hebben wat te vieren, met het 20ste artikel uit de serie “Wandelen in Noord-Brabant” van René Luijsterburg. Sinds de 15de editie krijg je van hem steeds een volledig gedocumenteerde wandeling vanuit zijn eigen achtertuin geleverd. Wil je als wandelclub/groep eens een midweek komen wandelen in de regio van Bergen-op-Zoom dan begeleid René jullie graag dagelijks op zijn mooiste tochten. Alle 20 wandelverhalen kan je nalezen op https://wandelkrant.be/kiosk/

Fietsen moet kunnen

Het fietsmagazine “Fietsen moet kunnen” laat je graag kennismaken met de Demervallei via hun fietsmagazine. Ze bieden je een volledige uitgewerkte fietsroute aan in de omgeving van Aarschot (Vlaams-Brabant).

Men zegge het voort

Heb je hem leuk gevonden, die gratis Wandelkrant? Deel het dan even mee naar je vrienden op sociale media! Wij zijn je er alvast dankbaar voor!

 Tot slot

Onze beide wandelvakanties gaan 100% gegarandeerd door.

Voor Tsjechië kan je dagelijks terecht voor een toeristische uitstap o.l.v. de Nederlands sprekende Tsjechische Petra, of voor een mooie wandeldag met twee begeleiders die vorig jaar al de wandelingen op voorhand hebben uitgestippeld.

Voor Oostenrijk zijn er enkel wandelingen voorzien, met twee begeleiders die ook recent (lees: net voor Corona) alle wandelingen op voorhand hebben gelopen. Hier maken we ook gebruik van de HochkönigCard die onder andere voorziet in een aantal gratis te gebruiken bergliften.

Beide reizen kan je boeken bij:

Reizen De Kiezel – Kiezel 165A – 2450 Meerhout

Tel.: 014/30.12.94 – info@reizendekiezel.be

BE0456.817.540 – Vergunning 7335

Veel wandel-lees-plezier met onze nieuwste Wandelkrant!

Lees de Wandelkrant met één klik op onderstaande cover.
Wat vind je ervan? Laat het ons zeker weten!

Wandelkrant editie 35 cover