Nieuwe Arch Fit-collectie van Skechers

Nieuwe Arch Fit-collectie van Skechers laat ultiem comfort, innovatie en stijl samensmelten

Vrijetijdssneaker garandeert gemak dankzij podologisch gecertificeerde steunzool

Het internationale schoenenmerk Skechers breidt binnenkort haar ruime collectie footwear uit met de Arch Fit-collectie: een casual sneakerlijn met een steunzool gecertificeerd door podologen. Met de nieuwe Arch Fit- collectie bewijst Skechers nog maar eens dat comfort, stijl en innovatie makkelijk combineerbaar zijn.

Innovatief en gecertificeerd

Arch Fit Skechers

De Arch Fit-lijn onderscheidt zich van concurrenten door het ontwerp van haar innovatieve binnenzool. Deze uitneembare steunzool gecertificeerd door podologen werd ontwikkeld op basis van meer dan 120.000 voetscans en verdeelt de druk over de voetboog voor ultiem comfort. Het enorm veerkrachtige dempingssysteem zorgt voor een betere begeleiding en ondersteuning van de voet, waardoor deze sportieve vrijetijdssneaker stabiliteit, balans en gemak kan blijven garanderen. Het van oorsprong Californische schoenenmerk lanceert hiermee voor het eerst een schoenenlijn ontworpen door podologen en laat met deze samenwerking ultiem comfort, innovatie en stijl samensmelten.

Lichtgewicht en luchtdoorlatend

Ook met het ontwerp van de casual sneaker wil Skechers inzetten op gebruikscomfort. Elke schoen uit de Arch Fit-collectie is licht van gewicht en heeft een zachte, gebreide mesh-stof die hieraan bijdraagt. De gladde, synthetische bovenzijde en de subtiele lace-up maken dat de schoen heerlijk luchtdoorlatend is. Niet alleen de uitneembare binnenzool, maar ook de extra gedempte tussenzool zorgt voor het comfort en maakt van deze Arch Fit-collectie een go-to model voor lange wandelingen en buitenactiviteiten.

De verschillende modellen uit de Arch Fit-collectie zijn direct verkrijgbaar vanaf 79,99 euro via verschillende winkelpunten in de buurt.