Mosel Camino: een van de mooiste Moezel wandelingen

Mosel Camino, Moselsteig en Fuenfseenblick

Onlangs maakten we de laatste voorbereidingen voor de Moezel All-In Herfstwandelvakantie. Hiervoor deden we een stukje van de Mosel Camino en van de Moselsteig.

Voor deze wandelvakantie die deze herfstvakantie doorgaat kan je nog steeds inschrijven via B&V Reizen.

Het is een vrij te volgen wandelprogramma in groep onder begeleiding van onderstaande wandelingen. Klik op de foto om het fotoalbum te openen!

 • Moselsteigwandeling: Leiwen – Neumagen-Dhron:Moselsteig
  De Moselsteig staat bekend als één van de mooiste wandelwegen van Duitsland. Deze etappe is een fascinerende wandeling door wijngaarden en natuurschoon. Ze loopt langs indrukwekkende rotswanden en gaat verder langs heggen, bossen en rotsklippen. Ze biedt een vergezicht dat zelfs doorgewinterde Moezelkenners telkens weer fascineert. Het pad eindigt in Neumagen-Dhron, het oudste wijndorp van Duitsland, bij de aanlegplaats van de “Stella Noviomagi”, een replica van een Romeins wijnschip. Vertrek vanaf onze verblijfplaats, terug per autocar.
 • Mosel Camino: Treis Karden – Beilstein: 

  Mosel-Camino
  Deze Moezelwandeling voert u over wegen en paden door wijngaarden, braaklanden, bossen en kleine Moezeldorpen. Het pad loopt langs steile hellingen van de Moezel en beloont u met wondermooie uitzichten. Heen en terugrit met onze autocar.

 • Reichsburg Cochem: Stadswandeling in het verleden. Cochem is een uitgesproken toeristenstadje. De belangrijkste plaats van deze wijnstad is de markt. Boven de stad staat het in de 19de eeuw herstelde kasteel Reichsburg. Heen en terug rit met onze autocar.
 • Moselsteig – Fünf Seen Blick: 

  Eurostrand Moselblick
  U wandelt door bos en langs wijngaarden. Onderweg is het genieten van de natuur en de prachtige vergezichten op de diverse uitkijkpunten. Vanaf de uitkijktoren “Fünf-Seen-Blick” heeft u een prachtig zicht op de kronkelende Moezel. Vertrek en aankomst vanaf onze verblijfplaats.

Een reportage over Eurostrand Leiwen kan je hier ontdekken.

Nog eens even alle zaken op een rijtje:

 • 6-daagse autocar vakantie „All-inclusive“: zondag 29 oktober tot en met vrijdag 3 november 2017 (Herfstvakantie / Allerheiligenvakantie), inschrijven via B&V Reizen.
 • 414 euro all-in per persoon op basis van een tweepersoonskamer, 2x dagreis
 • Voordelige kinderprijs:
  • kinderen tot 2 jaar: 0 €
  • kinderen van 3 tot 6 jaar: 175 €
  • kinderen van 7 tot 17 jaar: 315 €

We verblijven in het 4**** resort Moseltal te Leiwen op basis van „All inclusive“: je portemonnee heeft ook vakantie! Eten en drinken zoveel je wil van ’s morgens vroeg tot 23u30 ’s avonds zonder iets te moeten betalen op het resort. Ga je er overdag op uit, dan maak je ’s morgens zelf je picknick gereed voor ’s middags. Aperitieven en digestieven zoveel je maar wil. Gezellige biergarten op het binnenplein. Gratis gebruik van bowlingbaan, sauna en binnenzwembad. Gratis animatie avonden met o.a. weinprobe. Alle wandelingen zijn begeleid, transfers met onze autocar inbegrepen.