Moezel All-in wandelvakantie

Moezel All-in wandelvakantie

Moezel All-in wandelvakantie

We verblijven in het 4**** resort Moseltal te Leiwen voor deze Moezel All-in wandelvakantie: je portemonnee heeft ook vakantie! Eten en drinken zoveel je wil van ’s morgens vroeg tot 23u30 ’s avonds zonder iets te moeten betalen op het resort. Ga je er overdag op uit, dan maak je ’s morgens zelf je picknick zak gereed voor ’s middags. Aperitieven en digestieven zoveel je maar wil. Gezellige biergarten op het binnenplein. Gratis gebruik van het binnenzwembad, sauna en bowlingbaan met bar. ’s Avonds zijn er nog tal van activiteiten in het resort gratis bij te wonen (show, …). U bent vrij het om het door ons begeleide wandelprogramma al dan niet te volgen. Alle verplaatsingen naar de start van de wandeling en ophaling op het einde van de wandeling, zijn voorzien per autocar, en natuurlijk ook inbegrepen!

  • 8-daage autocar vakantie All inclusive in de Duitse Moezel van vrijdag 4 augustus 2017 tot en met vrijdag 11 augustus 2017 voor de prijs van 620 euro all-in per persoon op basis van een tweepersoonskamer.
  • 6-daage autocar vakantie All inclusive in de Duitse Moezel van zondag 29 oktober 2017 tot en met vrijdag 3 november 2017 voor de prijs van 414 euro all-in per persoon op basis van een tweepersoonskamer.

Wij selecteerden voor u alvast onderstaande wandelingen:

Moselsteigwandeling: Leiwen – Neumagen-Dhron.

De Moselsteig staat bekend als één van de mooiste wandelwegen van Duitsland.  Deze etappe is een fascinerende wandeling door wijngaarden en natuurschoon.  Ze loopt langs indrukwekkende rotswanden en gaat verder langs heggen, bossen en rotsklippen. Ze biedt een vergezicht dat zelfs doorgewinterde Moezelkenners telkens weer fascineert. Het pad eindigt in Neumagen-Dhron, het oudste wijndorp van Duitsland, bij de aanlegplaats van de “Stella Noviomagi”, een replica van een Romeins wijnschip.

Mosel Camino: Treis Karden – Beilstein.
Deze Moezelwandeling voert u over wegen en paden door wijngaarden, braaklanden, bossen en kleine Moezeldorpen. Het pad loopt langs steile hellingen van de Moezel en beloont u met wondermooie uitzichten.

Tussen Traben-Trarbach en Bernkastel-Kues.
Bernkastel-Kues mag zich het centrum van de „Mittelmosel“ noemen. Het is schilderachtig gelegen en omgeven door de edelste wijnbergen van de Midden-Moezel. Het stadje bestaat uit twee delen die verbonden zijn met een brug over de Moezel. Het centrum van Bernkastel telt vele oude vakwerkhuizen en is een bezoek waard.

Reichsburg Cochem: Stadswandeling in het verleden.
Cochem is een uitgesproken toeristenstadje. De belangrijkste plaats van deze wijnstad is de markt. Boven de stad staat het in de 19de eeuw herstelde kasteel Reichsburg.

Moselsteig – Fünf Seen Blick.
U wandelt door bos en langs wijngaarden. Onderweg is het genieten van de natuur en de prachtige vergezichten op de diverse uitkijkpunten. Vanaf de uitkijktoren “Fünf-Seen-Blick” heeft u een prachtig zicht op de kronkelende Moezel.

Ontdek ook onze andere wandelvakantie aanbiedingen voor 2017!

Boek deze vakantie bij B&V Reizen nv | Oude Heerstraat 2 | 3940 Hechtel (B) +32 11 73 44 22 | info@bvreizen.be | Vergunning C 3297

Share
Tweet
+1
Email