Mobicar’17 komt dichterbij!

Alle details op een rijtje van Mobicar’17

Binnenkort opent Mobicar ’17 de deuren. Van 13 tot en met 17 oktober toveren we paleizen 6, 7, 9 en 11 van Brussels Expo om tot een waar walhalla van motorhomes, caravans, accessoires en meer! Zoals ieder jaar vind je hier alle nieuwste modellen, maar daarnaast ontdek je alles om je kampeervakantie helemaal af te maken. We overlopen wat je kunt verwachten.

Mobicar'17

Nieuwigheden op Mobicar’17

Mobicar is dé plaats bij uitstek om de nieuwste vrijetijdsvoertuigen op de markt te ontdekken. Ben je op zoek naar een luxecaravan met de allerlaatste moderne snufjes of eerder naar een compacte motorhome met alles erop en eraan? Je vindt het allemaal op de beurs. Kijk, vergelijk, stel vragen en laat je bijstaan door de experts op de standen. Maar liefst 700 modellen staan op jou te wachten!

Voor het eerst staan alle accessoires gegroepeerd in Paleis 9. Stoelen, voortenten, fietsenrekken, opbergkoffers, dakdragers en kookgerief staan allemaal bij elkaar op Mobicar’17. Om een reis met de caravan of motorhome om te zetten in de praktijk, kunnen bezoekers initiatielessen voor het C1- en het BE-rijbewijs volgen. Test de manoeuvres met de caravan of de motorhome tussen Paleis 7 en Paleis 11. 

Naar goede gewoonte krijgt de bezoeker tijdens Mobicar’17 opnieuw de kans de knapste modellen op de beurs te bekronen. Als primeur worden dit jaar tegelijk de Caravan en de Motorhome van het Jaar 2018 verkozen.  18 motorhomes strijden om de titel ‘Motorhome van het Jaar 2018, voor ‘Caravan van het Jaar 2018’ zijn dat zes modellen.

Ten slotte stelt de beurs opnieuw een kunstproject voor, dat dit jaar de naam ‘Out of the Box’ draagt, ontworpen door Peter Elseviers. Tijdens het rondkuieren op Mobicar honger gekregen? Geen nood! Zet je op een bankje in Paleis 11, stand 1133 en ga langs bij onze originele Foodtrucks! Het scala aan nieuwigheden wordt vervolledigd met de aanwezigheid van de Belgian Oldtimer Caravan Club (BOCC).

Kom je met je caravan of motorhome naar Mobicar en krijg je niet genoeg van de kampeersfeer? Dan kan je terecht op onze overnachtingszone dichtbij de beurs. Voor 15 euro per nacht krijg je een plaatsje toegewezen op Camping Grimbergen, op zo’n 15 minuutjes rijden van de beurs. Reserveren kan hier. Opgelet: de plaatsen zijn beperkt!

Zin in meer Mobicar-nieuws? Lees dan hier het Mobicar Magazine. Op de voorpagina van het magazine vind je een kortingscode die je 25% korting geeft op je online inkomkaart. Ga naar www.mobicar.be om je tickets te bestellen!

Praktisch Mobicar’17:

www.mobicar.be

13 oktober tot en met 17 oktober, 10u – 18u

Brussels Expo,

Belgiëplein 1

1020 Brussel