Midweektocht oktober staat weer op stapel

Op woensdag 20 oktober aanstaande wordt door WSV de Veldlopers uit Gulpen voor de 4e keer dit jaar een Midweektocht georganiseerd. Vanaf september kunnen we op de oude vertrouwde manier onze tocht organiseren en u binnen ontvangen.

Er worden zoals altijd 2 routes uitgezet, een tocht van 5 km en een tocht van 10 km. Het is ook mogelijk om 15 km te lopen, eerst de 10 km en daarna de 5 km. Beide routes gaan een andere richting uit, des te meer kunt u genieten van onze mooie parcoursen.

Het inschrijfbureau is geopend van 8.00 tot 14.00 uur, dus dan kunt u starten. Om 15.00 uur worden alle routeaanduidingen weer opgeruimd en het afmeldbureau sluit om 17.00 uur.

Er zijn stickers te koop en de wandelboekjes worden afgestempeld. Iedereen die ingeschreven en betaald heeft ontvangt een gratis versnapering voor onderweg.

Bij de route van 10 km is er ongeveer halverwege een pauzemogelijkheid.

Het inschrijfbureau is gevestigd in het gemeenschapshuis van Gulpen, ’t Gulper Hoes, Rosstraat 5, 6271 BG, Gulpen. Het gemeenschapshuis bevindt zich tegenover de kerk.

Op 17 november wordt de laatste Midweektocht van het jaar 2021 georganiseerd.

In februari 2022 kunnen we hopelijk weer starten met de eerste van de 10 Midweektochten van 2022.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, bezoek dan regelmatig onze website www.veldlopersgulpen.nl  voor actuele informatie.

Let op: het gemeenschapshuis en de pauzelocatie zijn horecagelegenheden. Een geldige QR code is dus noodzakelijk om er binnen te mogen komen. Hierop wordt gecontroleerd.