MWE2022

Mallorca Wandel4Daagse 2023 gaat wel door!

In tegenstelling tot wat eerder gecommuniceerd werd door MallorcaWalkingEvent ( https://www.mallorcawalkingevent.com/nl ) gaat de wandel4daagse op Mallorca wel gewoon door, maar ditmaal in volledige eigen organisatie van Walking-Events ( https://www.walking-events.com/nl/mallorca-wandel4daagse-2023/ )

Walking-events.com, zijnde met name de oud bekenden André van der last en Nathalie Coessens, zorgen opnieuw voor een mooie wandel4daagse op Mallorca van 18 tot en met 21 april 2023 in de omgeving van Capdepera. Het programma kan je nalezen op https://www.walking-events.com/nl/product/majorca/ , boeken kan je via de knop onderaan die pagina.

Van 29 september tot en met 2 oktober organiseren André en Nathalie reeds de vijfde editie van de Toscaanse versie. Ook deze vierdaagse kan je nu al boeken via hun op  https://www.walking-events.com/nl/product/toscane/.

Op 17 april kan je bij het afhalen van je startkaart tevens de gratis Wandelkrant editie 2023 meenemen (zolang de voorraad strekt). Met daarin ook een reportage over de afgelopen wandel4daagse in Toscane, waar de Wandelkrant ook aanwezig was.