Mallorca Walking Event helaas weer uitgesteld

We schrijven met ons Mallorca Walking Event geschiedenis, maar niet op een leuke manier… Vanwege de Corona pandemie zijn wij helaas genoodzaakt om de Vierdaagse van Mallorca in 2021 te verplaatsen naar 2022 en wel van 14 t/m 17 april 2022.

De overheden in verschillende landen bieden ons momenteel niet veel perspectief en daarom hebben wij na lang overleg met de diverse samenwerkingspartners en lokale organisaties deze beslissing moeten nemen.

Het zijn bijzondere tijden voor iedereen maar zeker ook voor onze partners in het toerisme en voor de lokale hotels. Maar we blijven niet bij de pakken neer zitten en wij willen jullie heel graag onze nieuwe routes in de nieuwe wandelomgeving van Cala Ratjada – Capdepera tonen. Met een jaartje vertraging zetten wij alles weer klaar om jullie in april 2022 te mogen verwelkomen. (*)

We kijken er nu al hals reikend naar uit om u dan te kunnen begroeten en verwelkomen.

Heb je nog vragen over je huidige boeking/inschrijving of wil je je inschrijven voor 2022 en heb je vragen? Neem dan contact met ons op via mrivero@patterson.travel  

Houd u goed, blijf gezond.
Het Mallorca Walking Event team.

 

(*) De deelnemers die zich ingeschreven hebben voor 2021 en de inschrijving betaald hebben, kunnen dit kosteloos omboeken naar 2022. Wil je in 2022 niet meewandelen en had je je ingeschreven voor dit jaar? Dan zijn wij helaas genoodzaakt per persoon €25,- aan administratiekosten in rekening te brengen. Wil je ons ajb zo snel mogelijk laten weten of wij je kunnen overboeken naar volgend jaar? Dat kan tot 15 mei 2021 naar  mrivero@patterson.travel