Maandag 9 juni 2014 Schendelbeke

Maandag 9 juni 2014
4de GAVERSWANDELING – Priortrofee
PADSTAPPERS GERAARDSBERGEN

Afstanden:
7 – 10 – 16 – 22 – 32 km.
Start van 7u30 tot 15 uur.

Startplaats:
Buurthuis Schendelbeke
Dagmoedstraat 14
9506 Schendelbeke
B Oost-Vlaanderen

Start: vrije start en aankomst tussen 07u00 en 15u00, aankomst tot 18u00 Buurthuis Schendelbeke, Dagmoedstraat, Schendelbeke
Afstanden: 7 – 10 – 16 – 21 – 25 -32 km
Specificaties: 3de tocht van de PRIOR trofee (regelmatigheidscriterium 2014)
Gratis bedelingen: Mystic fruitbier of frisdrank
Parking: aan het station, aan de kerk en langs Kerkborre (richting Onkerzele)
Deze keer geen moeilijk klimwerk, maar de vlakke kant van Geraardsbergen. De natuur, die hier nog rijkelijk aanwezig is, wordt alvast in het wandelparcours opgenomen. Naast de Gavers zijn er de natuurreservaten Moenebroek en Boelaremeersen. Beiden zijn van onschatbare waarde voor de instandhouding van natuur en eveneens een meerwaarde voor onze tochten. Net zoals de voorbije twee jaar belonen we de wandelaar met een extraatje. Aan iedereen bieden wij een lekker Mystic fruitbiertje aan om even te verpozen op het Gaversdomein. Voor ieders smaak zal er wel eentje zijn, zo bestaat de mogelijkheid te kiezen uit Kriek, Limoen of Pêche, dit alles op basis van een gezond witbier (meer info op www.mystic.be). Keuze te over dus! Voor de niet alcoholdrinkers wordt er een alternatief voorzien.
Deze tocht was de voorbije jaren een succes. Evenaren zal moeilijk zijn, maar we rekenen op jullie steun. Vertel daarom aan iedereen die het horen wil, dat de Gaverswandeling zeker en vast de moeite is.