Londen Lente 2005 dag 2

British Museum Londen

Zaterdag 7 mei 2005

Groepsfoto, British Museum

Het is vandaag zaterdag 7 mei 2005, tevens onze tweede en laatste dag van onze tweedaagse citytrip naar Londen.

Eerst maak ik enkele foto’s van mijn hotelkamer, daarna is er het gezamenlijk ontbijt. Voor het vertrek maken we nog snel een groepsfoto buiten aan het hotel.

Daarna rijden we door naar Londen city, meer bepaald naar het British Museum voor onze eerste stop. Hier maak ik een hele collectie foto’s. De toegang is gratis, en wat je hier allemaal ziet hou je niet voor mogelijk. Echt een aanrader. Met als gevolg dat ik voor het eerst als laatste op de bus ben, doordat ik mijn weg kwijtraak in het immense gebouw.

Nadien bezoeken we ook nog een open lucht Shopping Center met allerlei snackbars. We eten hier geen hap, maar kiezen voor de Burger King net verderop. Van dit stukje van de dag zijn geen foto’s gemaakt.

Iets verderop merken we een Belgisch café op en genieten we van een echte Belgische trappist op een terras in het zonnetje vooralleer we terugkeren met de SeaFrance Manet.

Met de bus komen we laat in de nacht thuis aan.

Twee zware, lange dagen, maar de moeite waard om het eens te doen.

Zeker het British Museum (gratis inkom) is al een uitstap op zijn eigen waard. Hier kan je enkele dagen vertoeven als je alles wil zien… maar zoveel tijd hadden we niet…

{gallery id=londen050507 rows=1 cols=7 width=100 height=100 crop=1 labels=captions alignment=center orientation=horizontal buttons=0 links=0 counter=0 overlay=1 slideshow=4000}050507{/gallery}