“Lees en Win” een week in de B&B van Refgio Marnes

Neem deel aan de “Lees & Win” wedstrijd en win een 7-daagse wandelarrangement in de B&B van Refugio
Marnes nabij de Spaanse Costa Blanca voor 2 personen op basis van kamer en ontbijt. Middaglunch en avondeten, vlucht H/T en huurauto niet inbegrepen.

De winnaars worden op 26 april 2020 bekend gemaakt. Hoe kan je deelnemen? Door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Wie weet win jij een onvergetelijke wandelvakantie bij de sympathieke Nederlandse gastheren Richard en Willem van https://www.refugiomarnes.com/
Bekijk hun aanbod van Agriturismo & Casa Rural op pagina 4 en 5 van “Editie 25” in onze webkiosk (weldra online)!!!

Deelnameformulier:

Vul je gegevens hieronder in om mee te doen met de lees-en-win wedstrijd.
Alle velden zijn verplicht in te vullen. Indien je aangesloten bent tot een wandelclub geef dan ook de naam van de wandelclub op. Vermeld ook wie er vermoedelijk met je mee gaat mocht je winnen. Je mag maar eenmaal deelnemen aan deze wedstrijd. Bij misbruik worden al je aanmeldingen gewist. Je gegevens worden niet doorgegeven. Op zondag 26 april maken we de winnaar bekend op Vlaanderen Wandelt. Heb je gewonnen, dan ontmoeten we je daar (te Asse of in Koksijde) graag!

Uw voornaam:

Uw naam:

Uw e-mail:

Onderwerp:

Uw bericht:

Abonneer je gratis op de wekelijkse Wandelkrant nieuwsbrief met wandelinfo en aanbiedingen!
Je kan je ten alle tijde uitschrijven en je e-mail adres wordt niet doorgegeven aan derden!
  

Winnaars:

Deze “Lees en Win” wedstrijd wordt afgesloten op 25 april 2020. Wij contacteren nadien zelf de winnaars van deze “Lees en Win” wedstrijd. Een deelname per persoon is toegelaten. De prijzen zijn niet in geldwaarde om te wisselen of uitwisselbaar aan derden.

Niet gewonnen? En toch zin in vakantie?
Bekijk dan onze lezersaanbiedingen eens …