Refugio_Marnes

Lees en Win winnaars bekend – Editie 25

Lees & Win

Ook voor deze eerste volledige digitale Wandelkrant editie hebben we een Lees & Win wedstrijd weten te versieren. Een wandelarrangement midweek voor 2 personen in de Duitse Eifel bij de Belgische gastvrouw Virginie van Castelferien. Surf als de bliksem naar onze webkiosk om er alles over te vernemen!

Ook de winnaars van onze vorige editie, de Wintereditie (Nr. 25) zijn bekend. Het is Sonja Cypers uit Sint-Niklaas. Samen met haar wandelmaatje Bo zullen ze naar Refugio Marnes op vakantie gaan.

Haar deelname bericht:

Hallo, ik ben Sonja, 61 jaar, woon in Sint-Niklaas en ben lid van de wandelclub De Lachende klomp.
Begin maart vond ik de wandelkrant bij de wandeling in Wolvertem.
Ik heb nog nooit deelgenomen aan jullie wedstrijd, maar deze keer kon ik niet weerstaan. Ik hou van wandelen, ik hou van Spanje en ik ben dit jaar ook begonnen met een cursus Spaans dus het zou de perfecte gelegenheid zijn om mijn Spaans te oefenen. Bovendien ben ik jarig op 22 april en zou het een prachtig verjaardagsgeschenk zijn moest ik deze prijs winnen!
Wie zou ik meenemen? Mijn wandelmaatje Bo Hermans die ook een zwak heeft voor Spanje en wel een opkikkertje kan gebruiken aangezien haar papa vorig jaar heel onverwachts is overleden.
Sportieve groeten uit Sint-Niklaas,
Sonja

Haar reactie:
Bo en ik vinden het  super dat we dit gewonnen hebben. Het is een beetje als de lotto winnen. Je weet wel dat er elke week iemand wint maar je verwacht nooit dat jij dat bent. Zo voelt ook deze prijs voor mij. Ik had nooit gedacht dat ik dit zou winnen 🙂

Ze beloven ons mee te laten genieten met tal van foto’s na deze Corona tijd.